Norwegian Viva
Norwegian Viva

Norwegian Viva

Norwegian Viva

Welkom aan boord van de gloednieuwe Norwegian Viva, het volgende verbluffende schip in de gloednieuwe Prima Klasse, ontworpen om je het leven ten volle te laten beleven. Verken de wijde wereld aan boord van het ruimste nieuwe cruiseschip op zee met de meeste dekruimte buiten, zodat je de oceaan van dichtbij kunt meemaken. Neem een duik naar de horizon in de infinity zwembaden, race rond op de, drie verdiepingen hoge, racebaan en ontdek nieuwe en spannende ervaringen, van boeg tot achtersteven.

Schip kenmerken

Tewaterlating2022
 Passagiers3215
Bemanningsleden1388
Dekken20
Breedte
41
m
Lengte
294
m
Gewicht
142,5
BT
Snelheid
22
kn

Norwegian Viva

Ontdek alle adembenemende ervaringen aan de oceaanpromenade Ocean Boulevard terwijl je geniet van het verbluffende uitzicht om je heen en van de zeebriesjes. Loop over het water op de glazen brug en ontdek nog veel meer op het nieuwste schip van Norwegian, de Viva!
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Ervaar de eerste zaal ter wereld die van een drie verdiepingen hoog theater in een spectaculaire nachtclub in Vegas-stijl verandert. Zie de high-tech neon, bewonder de spectaculaire acrobatiek in Light Balance en dans op de grootste hits van Disco Queen Donna Summer.

Wij vonden

Andere zusterschepen