Cruise naar Anchorage

Cruise vanuit Anchorage

Ga op cruise vanuit Anchorage

De grootste stad van Alaska, omringd door de besneeuwde Chugach Mountains, is een indrukwekkende bestemming met alle natuurwonderen die je in de Last Frontier verwacht.

Ontdek Anchorage

Als je Anchorage bezoekt, kun je genieten van de sfeervolle restaurants en ambachtelijke brouwerijen van de stad, of een van de vele gletsjers in de omgeving verkennen en wilde elanden zien. Duik diep in de inheemse cultuur van Alaska in het plaatselijke erfgoedcentrum, of bewonder de ivoorkleurige Beluga walvissen die zich in open water storten met de hoogste top van het continent, Denali, op de achtergrond.

Bezienswaardigheden Anchorage

Alaska Native Heritage Center

Alaska Native Heritage Center

Dit museum in Anchorage biedt een diepgaande kijk op het leven van de Alaska Native, met een grote nadruk op Alaska Natives. Kijk naar dansen, luister naar verhalen, ontmoet houtsnijders en verken nagebouwde winterwoningen

Alaska’s Big Apple

Alaska’s Big Apple

Door zijn bekroonde restaurants, fantastische winkels en fascinerende musea heeft Anchorage de titel "Alaska's Big Apple" verdiend. Tijdens de zomermaanden kun je genieten van alles wat de stad te bieden heeft onder de middernachtzon, een natuurverschijnsel waarbij je overdag tot wel 19 uur van het zonlicht kunt genieten.

Kayakken op Eklutna Lake

Kayakken op Eklutna Lake

Een van de beste dingen van Anchorage is de nabijheid van staatsparken en kustpaden. Ga naar de Chugach Mountains en ontdek Eklutna Lake, een prachtige plek waar je kunt kajakken op serene wateren terwijl je omringd wordt door overweldigende berggezichten.

Beren spotten in Katmai National Park

Beren spotten in Katmai National Park

Maak een korte vliegreis naar Katmai National Park, een van de beste plaatsen om bruine beren in het wild te spotten. Kijk hoe bruine beren jagen op Sockeye zalm in de Brooks River terwijl je neerstrijkt boven een van de veilige en schilderachtige uitkijkplatforms van het park.