Bremerhaven

Cruise vanuit Bremerhaven

Ga op cruise vanuit Bremerhaven

De Duitse badplaats Bremerhaven biedt een vrolijke maritieme wereld om te verkennen. De Zeestad was ooit de thuisbasis van de grootste vissershaven van heel Europa, wat vandaag de dag nog steeds te zien is. De meeste activiteiten brengen je zelfs naar de zee

Ontdek Bremerhaven

Verken U-boten en vissers trawlers of geniet van traditionele visgerechten aan het water. Vaar naar Bremerhaven en waag je aan de oude vissershaven en kijk hoe de boten voorbij varen. Om meer te leren over het belang van migratie in Bremerhaven ga je naar het Duitse Emigratiecentrum en duik je in de geschiedenis rond het vertrek van meer dan zeven miljoen Duitsers naar de Nieuwe Wereld.

Bremerhaven is absoluut een bezoek waard in combinatie met Noord-Europa cruise.

Bezienswaardigheden Bremerhaven

Bremerhaven haven

De haven

Als je op zoek bent naar iets levendigers dan een museumbezoek, maak dan een uitstapje naar de Schaufenster Fischereihafen, de oude vissershaven. Wanneer je Bremerhaven tijdens jouw cruisevakantie bezoekt, kun je langs de dokken wandelen en de voorbijvarende schepen bekijken of een hapje eten in een van de visrestaurants die langs de promenade liggen.

Labskaus in Bremerhaven

Lokale keuken

In de havenstad Bremerhaven vind je volop verse zeevruchten. Voor de beste gerechten ga je naar restaurant Natusch in de Schaufenster Fischereihafen, waar ze de regionale specialiteit van Labskaus serveren - haring geserveerd met gebakken eieren, een puree van corned beef en rode biet en augurken.

Shoppen in de binnenstad van Bremerhaven

Shoppen

Voordat je met jouw cruise in Bremerhaven aanmeert, moet je nagaan welke markten open zijn. De stad is de thuisbasis van verschillende wekelijkse markten waar je regionale producten zoals gebakken goederen, bloemen, vleeswaren en kazen kunt kopen. En als je op zoek bent naar een meer traditionele winkelervaring, ga dan naar de Mediterraneo, waar je meer dan 30 winkels kunt vinden om te winkelen.

Klimahaus Bremerhaven

Klimahaus Bremerhaven

Het Klimahaus Bremerhaven biedt de bezoeker de mogelijkheid zich onder te dompelen in alle verschillende klimaatzones en culturen op de achtste meridiaan oost, de lengtegraadlijn die ten westen van de stad loopt. Voel de temperatuurveranderingen in de verschillende ruimtes en ervaar de geluiden en geuren van de verschillende regio's.

Bekijk alle cruises uit Bremerhaven

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.