Bahamas Nassau

Cruise naar Nassau

Ga op cruise vanuit Nassau

Een cruisevakantie naar Nassau is echt iets voor op je bucketlist. De Caribische charme straalt in de hoofdstad van de Bahama's, waar je nooit meer dan een paar stappen verwijderd bent van witte stranden en de kristalheldere zee.

Ontdek Nassau

Nassau was ooit een toevluchtsoord voor piraten. Tijdens je cruise in de Caribbean kun je het kleurrijke verleden van boekaniers, blokkade-runners en smokkelaars verkennen langs historische straten en bij de drie koloniale forten die langs de kusten liggen. Als je op zoek bent naar een meer hands-on maritiem avontuur, zoek dan niet verder. Vaar op je cruise schip naar Nassau en zwem met pijlstaartroggen, duik met dolfijnen, of bekijk kleurrijk koraal op een boot met glazen bodem. En net over de brug ligt het prachtige Paradise Island, de thuisbasis van wereldberoemde luxe hotels en resorts. Breng de dag door in het beroemde Atlantis en leef je uit in het uitgestrekte waterpark, drink een piña colada in Marina Village en bekijk de hamerhaaien in Predator Lagoon. Een cruisevakantie naar Nassau zul je nooit meer vergeten!

Bezienswaardigheden Nassau

Atlantis Paradise eiland

Atlantis Paradise eiland

Atlantis is een luxe hotel, aquarium, waterpark en amusementscomplex in een en is een van de topattracties op de Bahamas. Alleen al tijdens een rondje lopen kijk je je ogen uit!

Cable Beach bahamas

Cable Beach

Ondanks alle resorts langs dit iconische stuk kust, slaagt Cable Beach er nog steeds in om het gevoel van een klassiek Caribisch strand op te roepen. Zacht wit zand strekt zich uit tot turquoise water, waardoor dit een van de topplaatsen om te bezoeken in Nassau.

Paradise Island Bahamas

Paradise Island

Paradise Island, dat vroeger Hog Island heette, is een toeristische trekpleister. Het is de thuisbasis van het enorme Atlantis resort, evenals tal van andere hotels, privé woningen, prachtige stranden, en een golfbaan. Geen wonder dat cruiseschipbezoekers een bezoek brengen aan dit bruisende centrum.

Blue Lagoon Island

Blue Lagoon Island

Blue Lagoon Island, ook bekend als Salt Cay, is een van de populairste dingen om te doen in Nassau tijdens een cruise. Dit leuke privé-eiland ligt ongeveer vijf kilometer van Nassau en biedt een scala aan watersporten, maar ook ontmoetingen van dichtbij met dolfijnen en zeeleeuwen.

Bekijk alle cruises naar Nassau

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden