Jiba wordt Sunweb!Jiba wordt Sunweb

Wij hebben een nieuwtje: Jiba wordt Sunweb! 

Onder de Sunweb Group heeft Jiba jarenlang met plezier zonvakanties aangeboden. Altijd zijn wij op zoek naar mogelijkheden om onze service te optimaliseren. Gezien het vergelijkbare aanbod van Sunweb en Jiba, hebben wij besloten dat wij onze klanten nog meer kunnen bieden wanneer wij ons gaan richten op Sunweb. Zoals je wellicht gewend bent wordt een deel van de vakantie altijd al uitgevoerd door Sunweb. Zo staat al jarenlang reisleiding van Sunweb voor jullie klaar tijdens jouw vakantie. Helaas betekent dit besluit wel dat wij afscheid moeten gaan nemen van het merk Jiba.

Heeft dit invloed op mijn vakantie?
Nee, voor de door jouw geboekte vakantie verandert er niets. Alle vakanties die al geboekt zijn blijven bij Jiba gereserveerd staan. Je kunt dus blijven uitkijken naar een vakantie, zoals je die van Jiba gewend bent!

Uiteraard blijft jouw Mijn Jiba gewoon toegankelijk tot en met jouw vertrekdag. Onze contactgegevens (telefoonnummer, mailadres, rekeningnummer etc.) blijven onveranderd en je kunt ons blijven bereiken op de momenten die je ook nu van ons gewend bent. Ook de FAQ’s en de Reisinfo blijven voor jou te raadplegen, zodat jij alle belangrijke informatie online kan terugvinden.

Geniet van de voordelen van Sunweb

☑ Boek met gratis bedenktijd

 

☑ Meer dan 2000 last minutes

 

☑ Incl. vlucht, transfer & verblijf


☑ Aangesloten bij SGR, ANVR, Calamiteitenfonds & Thuiswinkel

FAQ

Veelgestelde vragen

Reisinformatie

Vind hier alles over je geboekte reis.

Mijn Jiba

Bekijk je boeking online in Mijn Jiba

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.