Bestemmingsinformatie

  1. Home
  2. Jiba
  3. Reisinformatie
  4. Bestemmingsinformatie
Jiba beschikt niet meer over eigen reisleiding ter plaatse. De reisleiding van Jiba is gecombineerd met de reisleiding van het zustermerk Sunweb. Jouw opvang en begeleiding ter plaatse wordt volledig uitgevoerd door Sunweb.

Service op jouw bestemming
De reisleiding of lokale vertegenwoordiging van Sunweb verwelkomt jullie bij aankomst op de luchthaven, begeleid de transfer van en naar jouw accommodatie en zal je meer informatie over de bestemming geven op de welkomstbijeenkomst. De reisleiding is 24 uur per dag voor jou telefonisch te bereiken en zal op vaste tijdstippen jouw accommodatie bezoeken. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon een gezellig praatje maken, dan staat de reisleiding voor je klaar!

Activiteiten en excursies
Wij adviseren je om jouw excursies te boeken bij jouw eigen reisleiding voor een betere service, kwaliteit en veiligheid. Voorbeelden van excursies kun je terugvinden op de accommodatiepagina’s van Sunweb onder het kopje ‘bestemming’. De genoemde prijzen dienen ter indicatie en het is mogelijk dat excursies wegens te weinig belangstelling niet georganiseerd worden. In de praktijk kunnen de activiteiten soms afwijken van de beschrijving op de bestemmingspagina. Dit kan komen door een veranderde plaatselijke situatie. Deelname aan excursies en activiteiten is op vrijwillige basis en altijd op risico van de deelnemers. De rol van Jiba is bij het organiseren van excursies slechts van bemiddelende aard. Jiba kan hierdoor nooit aansprakelijk worden gesteld voor schade danwel letsel ontstaan tijdens of door deelname aan activiteiten en excursies.

Vaccinatie
Natuurlijk wil je die welverdiende vakantie niet laten verpesten door het oplopen van een infectieziekte. Dankzij tijdige vaccinatie kan je, jezelf veel ellende besparen. Een kleine moeite, vooral omdat Thuisvaccinatie.nl gewoon bij je thuis komt. Gemakkelijk toch? Je kunt een afspraak maken wanneer het jou past, aangezien onze erkende artsen ook 's avonds en in het weekend klaar staan.

Klik hier voor meer informatie én het reserveren van je eigen thuisconsult. Ook kan je hier terugvinden of je verzekeraar de eventuele inentingen zal vergoeden. Snel, eenvoudig en betaalbaar! Veilig op vakantie was nog nooit zo gemakkelijk! Jiba wenst je alvast een veilig verblijf!