Kinderen mee

  1. Home
  2. Jiba
  3. Reisinformatie
  4. Kinderen mee
Baby's
Voor baby’s van 0 t/m 1 jaar (op de dag van vertrek) betaal je in de meeste gevallen geen reissom! Er worden dan wel administratiekosten van € 40,- in rekening gebracht. De baby heeft geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig, daar betaal je dan ook niet voor.

Er zijn helaas een paar accommodatie eigenaren die niet mee doen met dit voordeel en geen uitzondering maken in de bezetting van de kamer voor een baby. Wanneer die voor jouw vakantie van toepassing is zie je dit aan de reissom van de baby op jouw factuur.

Kinderbedjes
Vaak zijn er babybedjes aanwezig in de accommodatie. Dit kun je terug vinden onder het kopje ‘Accommodatie' en dan onder het kopje 'faciliteiten' bij de desbetreffende accommodatie op de website van Sunweb.

Wanneer je hiervan gebruik wilt maken, kun je dit gemakkelijk aangeven onder ‘boeking bewerken’ op Mijn Jiba.

Houd er rekening mee dat babybedjes tegen betaling kunnen zijn. De kosten hiervoor betaal je ter plaatse.

Kinderkortingen en -prijzen
Jiba werkt niet met vaste kinderkortingen of –prijzen. Dit betekent echter niet dat kinderen geen korting kunnen ontvangen; het profiteren van de korting kan zelfs hoger oplopen. Indien er sprake is van een kinderkorting, staat dit aangegeven op jouw factuur. De korting is afhankelijk van bestemming, kamertype, verblijfduur en vertrekdatum.