Bel ons op 0900 0290 (lokaal tarief)Nóg langer genieten van het heerlijke wintersportgevoel

Maak kans op gratis tickets voor een indoor skihal

Heb jij je wintersportvakantie voor komend seizoen al geboekt, maar heb je eigenlijk nú al zin om te skiën? Gelukkig hoef je niet te wachten tot het winter is, maar kun je het hele jaar door de witte pistes opzoeken in één van de indoor skihallen! Ideaal om je techniek nog even bij te schaven, je skills te oefenen of om juist de eerste kneepjes van het skiën of snowboarden onder de knie te krijgen.

Om de voorpret van jouw wintersport te vergroten, maak je nu bij Sunweb kans op tickets voor één van de indoor skihallen in Nederland. Daarnaast verloten we tickets voor Thermen Bussloo en Thermen Soesterberg. Zo kun jij je vakantie helemaal relaxed ingaan, of juist helemaal ontspannen en nagenieten na je vakantie!

Om kans te maken op gratis tickets voer je de actiecode .... in bij het boeken van jouw vakantie via Sunweb. Daarnaast krijg je bij iedere boeking 30% korting om toegang tot zowel de skihallen als de thermen. Zo kun je nóg langer genieten van dat heerlijke wintersportgevoel!

Alpincenter Bottrop

Alpincenter Bottrop is met afstand de langste skihal ter wereld. De 640 meter lange piste biedt afwisseling voor alle wintersporters, van beginners tot experts. Ultiem skiplezier midden het in Ruhrgebied!

De Uithof

De Uithof beschikt over een 211 meter lange piste die uitermate geschikt is voor beginners en kinderen. Beleef de wintersport dicht bij huis op echte sneeuw!

Logo Snowworld

Snowworld Zoetermeer

Een heerlijk dagje winterplezier beleeft u in ’s werelds grootste indoor skiresorts! In SnowWorld kun je sportief bezig zijn in de sneeuw, voorbereiden op de wintersportvakantie en gezellig dineren en après-skien!

Snowworld Landgraaf

SnowWorld biedt de mogelijkheid het wintersportgevoel in eigen land te ervaren. Jong of oud, beginnend of gevorderd. Iedereen is welkom, 365 dagen per jaar voor een heerlijk dagje winterplezier!

Jever Fun Skihalle Neuss

Dit indrukwekkende sneeuwparadijs biedt veel sneeuwplezier! De piste met een lengte van 300 meter en breedte van 60 meter heeft een constante temperatuur van -4 graden waardoor de sneeuwconditie altijd optimaal is.