Last minute Costa del Sol

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Spanje
  5. Costa del Sol

Last minute Costa del Sol

Last minute aan de Costa delSol genieten? 

Een last minute naar de Costa del Sol brengt je helemaal naar het zuiden van Spanje. De provincies Malaga en Granada vormen deze prachtige streek. Deze regio is bij velen geliefd vanwege de mooi aangelegde golfbanen. De uitgestrekte badplaatsen, prachtige havens en het bijzondere landschap zorgen voor een idyllisch plaatje.

In deze regio staan sardientjes centraal. Deze lekkere en bovenal verse vis kun je in bijna alle restaurantjes krijgen. In de Costa del Sol bevinden zich voornamelijk vissersdorpjes. Met smalle straatjes en bijzondere pleintjes voelt het enorm knus aan. Een reis naar dit charmante gedeelte van Spanje blijft je nog lang bij. De Costa del Sol bezit een enorme hoeveelheid aan bijzondere dorpen en stadjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het luxe Marbella en gezellige Torremolinos. Ben jij helemaal om? Boek dan een last minute naar Costa del Sol en geniet binnen no-time van deze culturele regio.

Waarom last minute Costa del Sol?

Sevilla, Malaga en Granada zijn erg leuk om te bezoeken. In Granada staat de Alhambra, het meest bezochte monument ter wereld, met bijzondere paleizen en forten. Zin in een actieve dag? Dan is een dagje Nerja erg leuk. Deze plek staat bekend om de watersport. Wil jij nog meer last minutes naar Spanje bekijken en zie je een vakantie naar bijvoorbeeld Tenerife of Mallorca ook wel zitten? Neem dan eens een kijkje tussen al onze andere Spanje last minutes.

Vind jouw ideale last minute naar Costa del Sol