1. Home
  2. Vakantie
  3. The Three Corners

The Three Corners, de gastvrije hotelketen van Egypte

Voel je thuis in deze schitterende hotels

The Three Corners hotels zijn een begrip in Egypte. In 1987 werd het eerste Three Corners hotel opgericht door de Belgische Frans Lambrecht. En dat bleek een succes, want tot op heden is de hotelketen razend populair. De mooie ligging, goede restaurants en gastvrijheid zorgen keer op keer voor onvergetelijke vakantie-ervaringen.

Van ijssalon tot hotelketen

Toen Frans Lambrecht in 1987 zijn zoons opdracht gaf om'iets' op te bouwen in het toerisme in Hurghada, besloten zij een ijsmachine te kopen. Daarmee begonnen zij de eerste ijssalon aan de Rode Zee. Hun vader had het goed voorspelt dat het toerisme aan de Rode Zee een vlucht zou nemen, maar zou ook hebben geweten dat deze ijssalon het begin van een succesvolle hotelketen zou zijn?

Inmiddels zijn er 7 Three Corners hotels te boeken bij Sunweb. Zo kun je kiezen voor hotels met waanzinnige aquaparken of rustgevende wellnessfaciliteiten. Samen ontspannen in een rustige omgeving kan in het adults only hotel en in ieder hotel voel je de warme gastvrijheid en geniet je van de lekkerste gerechten.