1. Home
  2. Vakantie
  3. Verenigde Arabische Emiraten
  4. Ras al Khaimah
Ras al Khaimah

Vakantie Ras al Khaimah

Algemene informatie

In het noordelijke deel van het land ligt Ras al Khaimah dat bekend staat om zijn groene karakter. Een luxe vakantiebestemming met prachtige stranden en lagunes. Ras Al Khaimah wordt omgeven door de Hajjar bergen, de Perzische Golf en woestijngebieden. De 64 kilometer lange kustlijn is ideaal voor echte strandliefhebbers, met de heerlijke temperaturen kan het genieten van je vakantie beginnen. 

 

Authentiek

Ras al Khaimah is de perfecte bestemming voor reizigers die willen genieten van de Arabische cultuur. Met een rijke geschiedenis van meer dan 7000 jaar oud, is Ras al Khaimah een van de meest authentieke Emiraten. Al Jazirah Al Hamra is de laatste traditionele stad van alle Emiraten. Hier vind je oude gebouwen en huizen die gebouwd zijn van koraal stenen muren. De grote huizen waren vroeger voornamelijk van de rijke parelhandelaars. Tot de dag van vandaag kun je de glinsterende parels bewonderen in de parelboerderij, Suwaidi Pearls Farm. Ondanks de minimale toerisme en de traditionele cultuur, vind je aan de kust een groot aantal luxe vakantieresorts. Ras al Khaimah is een ideale vakantiebestemming voor ieder die op zoek is naar zon, zee en strand, gecombineerd met de prachtige natuur en cultuur.

 

Entertainment

In Ras al Khaimah ben je omgeven door tropische temperaturen die in de zomer wel op kunnen lopen tot 45 graden! Flamingo Beach is de perfecte verzamelplaats voor alle zon- en watersportliefhebbers. Vind je het toch te warm? Dan zijn er genoeg andere activiteiten te doen. Bezoek de Jais Flight; de langste zipline ter wereld van maar liefst 2,83 kilometer! Vlieg over bergtoppen en duik door ravijnen, Dit is een een once-in-a-lifetime ervaring! Het Dhayah Fort is ook zeker de moeite om te bezoeken. Dit is het hoogste fort van de Verenigde Arabische Emiraten, gelegen op een bergtop. De klim ernaartoe is rotsachtig en er is geen verlichting. Het is daarom aangeraden om het fort overdag te bezoeken.

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
11ºC
15ºC
18ºC
19ºC
23ºC
29ºC
34ºC
35ºC
29ºC
24ºC
19ºC
16ºC
Min.
4ºC
9ºC
10ºC
10ºC
14ºC
17ºC
22ºC
23ºC
20ºC
14ºC
12ºC
10ºC

Populaire accommodaties

Populaire regio bij de volgende reizigers

Stellen

Bestemmingen

Vluchtinformatie

Je vliegt met Transavia van Amsterdam naar Dubai. Deze vlucht duurt ongeveer 8 uur en 30 minuten. Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door de reisleiding of plaatselijke vertegenwoordiging van Sunweb.
Vertrekdagen
Je kunt vertrekken op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag.Let op! Indien je vertrekt op zaterdag in de periode van 20 december 2014 tot en met 3 januari 2015 en van 14 februari 2015 tot en met 28 februari 2015 dan heb je een nachtvlucht geboekt.Het vertrek is op zaterdagavond en de aankomst in Dubai is op zondagochtend. Houdt er rekening mee dat bij vroege aankomst in het hotel je niet direct kunt inchecken. In de loop van de middag staat de kamer tot jouw beschikking.Indien je een vakantie boekt waarbij jouw terugreis datum valt in de periode van 21 december 2014 tot en met 4 januari 2015 en van 15 februari 2015 tot en met 1 maart 2015 dan vertrek je op zondag vanuit Dubai in plaats van zaterdag.
De transfer
In de boekingsstappen is het mogelijk een transfer bij te boeken. De transfertijden zijn als volgt:Ras al-Khaimah - ongeveer 90 minuten
Vluchtschema
In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de site tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijg je tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden, zijn deze bij ons nog niet bekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Sunweb zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter we kunnen dit nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud.
E-tickets
Sunweb stuurt uiterlijk één week voor vertrek de tickets. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de ID-kaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kun je geweigerd worden voor een vlucht.Voor meer exacte informatie over de vliegreis zoals bagage en internet check-in per luchtvaartmaatschappij verwijzen wij je naar reisinformatie –de vliegreis op deze site.