Pickalbatros Aqua Park Resort

Winactie PickalbatrosWin een all inclusive vakantie naar Egypte!

Beantwoord de prijsvraag en maak kans op een gratis vakantie

Sunweb biedt jou de mogelijkheid om een volledig verzorgde vakantie te winnen in één van de meest populaire hotels in Egypte, het Pickalbatros Aqua Park Resort. Die mooie kans wil je toch niet laten liggen?!

Meedoen is simpel. Klik op de 'Doe mee'-button, beantwoord de onderstaande prijsvraag, vul je gegevens in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van deze geweldige vakantie voor twee personen!

Jouw gegevens worden verwerkt volgens onze privacy verklaring.Beantwoord de prijsvraag:

Pickalbatros Aqua Park Resort

De prijs: Pickalbatros Aqua Park Resort

Dit prachtige 4-sterren hotel is geliefd bij vele vakantiegangers. Met een scala aan faciliteiten is het hier onbeperkt genieten van een welverdiende vakantie in Egypte! Denk aan: een heus zwemparadijs met diverse zwembaden en waterglijbanen, een privé-strand, diverse restaurants voor de lekkerbekken en leuke live entertainment...

Pickalbatros Aqua Park Resort

Pickalbatros hotels in Egypte

Bij de Pickalbatros hotels ben je aan het juiste adres voor een geweldige vakantie in Egypte! Deze luxe vier- en vijf-sterren hotels worden stuk voor stuk positief beoordeeld door klanten. Je geniet hier van een uitgebreide all inclusive formule, spetterende zwemparadijzen, leuke entertainment en natuurlijk van de heerlijke zonnestralen, heel het jaar door! Ideaal voor een vakantie met de hele familie of voor een romantische getaway met je partner.