1. Home
  2. Wintersport
  3. Extras
  4. Verzekeringen

Goed verzekerd op vakantie

Onbezorgd genieten

Het is belangrijk om goed verzekerd op vakantie te gaan. Hoewel je altijd hoopt het niet nodig te hebben, kun je voor vervelende financiële verrassingen komen te staan wanneer dit niet goed geregeld is. Bij Sunweb sluit je jouw reis- en/of annuleringsverzekering af bij de betrouwbare Nederlandse verzekeraar de Europeesche verzekeringen. Sluit daarom hier jouw reisverzekering af of lees verder voor meer informatie.

Kortlopende reisverzekering

Reisverzekering

Bepaal precies voor jouw vakantie wat je wilt verzekeren. Met de flexibele opties van de Europeesche verzekeringen is de basis goed geregeld en kun je naar wens jouw verzekering optimaliseren.

Annuleringsverzekering

Je wilt natuurlijk nooit een vakantie annuleren, maar soms moet je noodgedwongen je vakantie annuleren of je vakantie eerder afbreken. Een annuleringsverzekering dekt (deels) jouw gemaakte kosten.

Doorlopende reisverzekering

Reis- en annuleringsverzekering

Ga nooit meer onverzekerd op reis met een doorlopende reisverzekering. Ideaal wanneer je meerdere keren per jaar op vakantie gaat. Tijdens het afsluiten kun je de verzekering naar wens optimaliseren en ook kiezen voor een annuleringsdekking.

Belangrijke informatie

Een Nederlandse ziektekostenverzekering is verplicht bij het afsluiten van een reisverzekering met dekking voor geneeskundige kosten.

 

Indien je niet woonachtig bent in Nederland is het belangrijk de mogelijkheden om een reisverzekering af te sluiten goed te controleren. Zo dient jouw ziektekostenverzekering dekking te hebben voor het land waar je naar op vakantie gaat, als je in Duitsland of België woont.

 

De verzekering wordt uitgevoerd door Europeesche Verzekeringen. Sunweb is slechts bemiddelaar bij het afsluiten van deze verzekering. Bij het raadplegen van jouw verzekering of eventuele klachten hierover neem je contact op met Europeesche Verzekeringen.

 

Dat het belangrijk is om goed verzekerd te zijn staat vast. Maar daarnaast is het belangrijk dat jij zelf bepaald wat en hoe jij dit precies regelt. Heb jij vragen over de reis- en of annuleringsverzekering? Hier vind je de antwoorden.