Verzekering 

Goed verzekerd op vakantie

Onbezorgd genieten

Het is belangrijk om goed verzekerd op vakantie te gaan. Hoewel je altijd hoopt het niet nodig te hebben, kun je voor vervelende financiële verrassingen komen te staan wanneer dit niet goed geregeld is.

Bij Sunweb sluit je jouw reis- en/of annuleringsverzekering eenvoudig af tijdens je boeking, of achteraf in jouw 'Mijn-Sunweb' omgeving. Zo kun je onbezorgd op vakantie gaan. Sluit je reis- en/of annuleringsverzekering hier eenvoudig af of lees verder voor meer informatie.

Kortlopende reisverzekering

Reisverzekering

Bepaal precies voor jouw vakantie wat je wilt verzekeren. Met de flexibele opties van deze verzekeringen is de basis goed geregeld en kun je naar wens jouw verzekering optimaliseren. Jouw reisverzekering afsluiten kan eenvoudig en snel via jouw Mijn Sunweb pagina.

Annuleringsverzekering

Bepaal precies voor jouw vakantie wat je wilt verzekeren. Met de flexibele opties van de Europeesche verzekeringen is de basis goed geregeld en kun je naar wens jouw verzekering optimaliseren.

Belangrijke informatie

Een Nederlandse ziektekostenverzekering is verplicht bij het afsluiten van een reisverzekering met dekking voor geneeskundige kosten.

Indien je niet woonachtig bent in Nederland is het belangrijk de mogelijkheden om een reisverzekering af te sluiten goed te controleren. Zo dient jouw ziektekostenverzekering dekking te hebben voor het land waar je naar op vakantie gaat, als je in Duitsland of België woont.

De verzekering wordt uitgevoerd door Europeesche Verzekeringen. Sunweb is slechts bemiddelaar bij het afsluiten van deze verzekering. Bij het raadplegen van jouw verzekering of eventuele klachten hierover neem je contact op met Europeesche Verzekeringen.

Dat het belangrijk is om goed verzekerd te zijn staat vast. Maar daarnaast is het belangrijk dat jij zelf bepaald wat en hoe jij dit precies regelt. Heb jij vragen over de reis- en of annuleringsverzekering? Hier vind je de antwoorden.