Boek nu jouw wintersport en krijg gratis tickets!

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Skihal actie

Nóg langer genieten van het heerlijke wintersportgevoel

Krijg deze week gratis tickets bij jouw boeking

Heb jij je wintersportvakantie voor komend seizoen al geboekt, maar heb je eigenlijk nú al zin om te skiën? Gelukkig hoef je niet te wachten tot het winter is, maar kun je het hele jaar door de witte pistes opzoeken in één van de indoor skihallen! Ideaal om je techniek nog even bij te schaven, je skills te oefenen of om juist de eerste kneepjes van het skiën of snowboarden onder de knie te krijgen.

Om de voorpret van jouw wintersport te vergroten, krijg je deze week gratis tickets voor een dagje skiën in Alpincenter Bottrop als je een wintersport naar Frankrijk boekt. Ook kun je kiezen voor een dagje naar Thermen Bussloo of Thermen Soesterberg. Iedereen die mee gaat op vakantie ontvangt een ticket. Zo kunnen jullie je vakantie helemaal relaxed ingaan, of juist ontspannen en nagenieten na je vakantie!

Wat moet je doen om de tickets te ontvangen?
Stap 1: Boek tijdens de Franse Weken jouw wintersport naar Frankrijk bij Sunweb
Stap 2: Kies voor welke skihal of thermen jij de tickets wilt ontvangen
Stap 3: Bekijk hieronder welke actiecode hier bij hoort
Stap 4: Voer de actiecode tijdens boekingsstap 3 in bij het boeken van jouw vakantie

De betreffende actiecodes kun je hieronder terugvinden in de rode ballonnen. Daarnaast krijg je bij iedere boeking 30% korting op tickets voor de skihal en 50% korting op toegang tot de thermen. Zo kun je nóg langer genieten van dat heerlijke wintersportgevoel!

Na boeking ontvang je na ongeveer twee weken een mail waarin je de gratis tickets kunt verzilveren. Let op, de tickets zijn beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij! Werkt de kortingscode niet meer? Probeer dan een van de andere codes. De tickets zijn geldig t/m 31 maart.

Alpincenter Bottrop

Code:
bottrop2018

Alpincenter Bottrop is met afstand de langste skihal ter wereld. De 640 meter lange piste biedt afwisseling voor alle wintersporters, van beginners tot experts. Ultiem skiplezier midden het in Ruhrgebied!

Thermen Soesterberg

Code:
soesterberg2018

Laat je meenemen in authentieke sauna rituelen en laat je verrassen door vernieuwende wellness belevenissen. Vergeet het alledaagse en geef jezelf over aan alles wat je hier voelt, ruikt, hoort en beleeft. Zet je zintuigen op genieten in Thermen Soesterberg.

Thermen Bussloo

Code:
bussloo2018

Kom genieten bij één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland! Je vindt hier onder andere 14 soort sauna's, hamam en verschillende rustruimtes.