De winter is van ons!

Met geldteruggarantie en gratis omboeken

100% flexibiliteit voor jouw wintersport

Wij zijn klaar voor de sneeuw, want de winter is van ons! Bij Sunweb ben je volledig flexibel als jij je wintersport boekt. Zo bieden wij:

✅ Geldteruggarantie

✅ Gratis omboeken tot 6 weken voor vertrek

✅ 100% veilig op vakantie

✅ Te weinig sneeuw? We boeken je gratis om!

✅ Altijd de beste prijsgarantie

 

Lees hier meer informatie over de geldteruggarantie!

Zorgenloos op wintersport met Sunweb

Welke maatregelen neemt Sunweb?

Gratis omboeken

Bij Sunweb kun je tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken. Zo ben je altijd zeker van een veilig wintersport mocht er op bestemming iets veranderen nadat je hebt geboekt. Het is ook mogelijke om om te boeken naar een ander skigebied, land of zelfs naar een zomerbestemming. Lees hier alle voorwaarden voor het omboeken van jouw wintersportvakantie

 

Geen sneeuw? Geen zorgen

Mocht er te weinig sneeuw liggen in jouw gebied, dan hoef je je bij Sunweb nergens zorgen om te maken. Wanneer er vanwege het gebrek aan sneeuw te weinig liften open zijn dan boeken wij je gratis om naar een van de andere prachtige bestemmingen, zodat je zeker bent dat jouw wintersport ook echt perfect is. Dat is de skigarantie van Sunweb!

 

100% veilige vakanties

  • Om de veiligheid en gezondheid van reizigers te waarborgen, hebben we een Health & Safety afdeling die samenwerkt met Intertek Cristal. Dit is een professional met meer dan 23 jaar ervaring voor maatregelen en controles op hygiëne en veiligheid in het toerisme. 
  • We hebben samen richtlijnen voor hygiëne opgesteld voor jouw volledige vakantie; zowel de reis en verblijf.
  • Naast de focus op preventie van het coronavirus, worden er bij accommodaties ook veiligheidscontroles uitgevoerd op onder meer zwembaden, voedsel, brand, water, veiligheid en beveiliging. Wij bieden enkel producten aan die voldoen aan deze normen.
  • Onze reisleiding is getraind op gebied van Health & Safety en is goed geïnformeerd over regels van de lokale autoriteiten.


Laagste prijsgarantie

Bij Sunweb willen we iedereen naar de besneeuwde bergtoppen kunnen brengen. Daarom bieden wij jou de laagste prijsgarantie. Zie jij ergens anders dezelfde reis goedkoper? Dan krijg je van ons het verschil terug. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald!