Wintersport 2020-2021

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Wintersport 2020-2021

Skiën in 2020 en 2021

Ben jij klaar voor volgend seizoen?

Ben jij al aan het nadenken over jouw wintersportvakantie voor volgend seizoen? Bij Sunweb kijken wij al vooruit naar het wintersportseizoen 2020-2021. Wij zijn op dit moment druk bezig de eerste accommodaties online te zetten en velen zullen snel volgen. Wil jij er zeker van zijn dat jouw favoriete accommodatie nog vrij is? Schrijf je dan in voor de alert service! 

Bij Sunweb geniet je door nu jouw wintersportvakantie voor volgend jaar te boeken van onze vroegboekvoordelen. Zo weet je zeker dat jij de beste deal heb en verzekerd ben van een plekje in de sneeuw. Wil jij ook op de hoogte blijven van andere aanbiedingen of nieuws. Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Ga op zoek naar de mooiste bestemmingen in de Alpen, sneeuwzekere gebieden, kindvriendelijke accommodaties en de beste dorpen voor après-ski. Neem alvast een kijkje in ons aanbod accommodaties in de Kerstvakantie, voorjaarsvakantie of bekijk ons volledige aanbod.

Wintersport 2021 - Klaar voor volgend seizoen?

Voor volgend jaar kijken we uiteraard al uit naar de wintersport! Wellicht omdat je niet kan wachten, omdat je vakantie dit jaar geannuleerd was of omdat het helaas niet door kon gaan. Ontzettend balen natuurlijk maar wij kijken natuurlijk alvast naar volgend seizoen, wintersport 2020/2021.Wil je bij de seizoensopeners zijn in november of december? Of ga je liever met kerst 2020 of de jaarwisseling. Voor gezinnen met kinderen zullen de schoolvakanties hét moment zijn om te gaan skiën. Uiteraard hebben wij met het grootste aanbod altijd iets voor iedereen!

Wanneer kan ik het beste mijn wintersport voor volgend seizoen boeken?

Vanzelfsprekened wil jij weten op welk moment je het beste jouw wintersportvakantie kan boeken. Het antwoord is verschillend voor iedereen. Want eigenlijk werkt het hetzelfde voor skiën in 2020/2021. Wanneer je er als eerste bij bent is er nog een ruim aanbod, een grote keuze uit verschillende accommodaties voor elke samenstelling en profiteer je van vroegboekvoordelen. Het voordeel is dat je zeker bent van jouw favoriete plekje. Het is zeker voordelig voor grotere groepen of gezinnen die samen op vakantie gaan omdat ze zo zeker weten dat ze samen kunnen zijn. Wil jij er zeker van zijn dat jouw favoriete accommodatie beschikbaar is in de kerstvakantie 2020 of de voorjaarsvakantie 2021 dan raden wij je aan om vroeg te boeken. Dit geldt hetzelfde als jij naar onze populaire VAYA resorts wil.

Wintersport 2020/2021 - wat verandert er volgend jaar?

Sunweb zal voor het seizoen 2020/2021 opnieuw wintersportvakanties aanbieden. Dat betekend dat wij, net als de afgelopen jaren, de beste accommodaties voor jou opzoeken om een mooi pakket samen te stellen. Zo kun jij als fanatieke wintersporter er zeker van zijn dat je goedkoop op wintersport kan, altijd inclusief skipas. Bij Sunweb bieden wij ook de mogelijkheid om extra's bij te bieden zoals skiverhuur, skilessen en alles voor jouw vervoer naar de bestemming. Samen met onze lokale partners zorgen wij ervoor dat jij de beste deals heb en profiteer je van extra korting! Uiteraard kun je zelf kiezen of je nog een extra reisverzekering wil bij boeken zodat je bij jouw volgende vakantie zorgenloos op vakantie kan. Voor jouw skivakantie in 2020/2021 bepaal je zelf hoelang je weg wilt. Ga je voor een week op wintersport, een weekendje skiën. Wil jij er als eerst bij zijn als vroegboeker dan profiteer je ook nog eens van vroegboekvoordelen bij Sunweb. Voor volgend seizoen kan je voor de beste deals bij Sunweb zijn!