Zoek makkelijk en snel de cruise voor jou!

Een cruisevakantie boeken met Sunweb is makkelijk, snel en vertrouwd.

Cruisevakanties bij Sunweb!

Vanaf nu kun je je cruise-only vakantie ook boeken bij Sunweb. Zoek nu makkelijk en snel de beste cruisevakantie bij Holland America Line, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Celebrity Cruises, Costa Cruises en Royal Caribbean. Of je nu een cruisevakantie zoekt in de Middellandse Zee, Noord-Europa of de Caribbean. Je vindt nu alle cruisevakanties bij Sunweb!

Schrijf je in op de Sunweb nieuwsbrief!

Mis geen enkele cruiseaanbieding en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Cruises uit Nederland

Lekker makkelijk zonder vlucht

Cruisevakanties vanuit Nederland

Hoe fijn is het om vanuit Nederland op cruisevakantie te gaan? Ideaal om niet eerst naar een verre bestemming te vliegen en daar aan boord te stappen van het cruiseschip, maar gewoon direct in eigen land. Scheelt een hoop gedoe én kosten. Vanuit Nederland kun je op cruisevakantie gaan vanuit Rotterdam, Amsterdam en IJmuiden. De meeste cruisevakanties gaan dan naar de Noorse Fjorden, maar je kunt ook naar de Britse Eilanden en aan het begin of eind van het zomerseizoen kun je hele mooie positioneringscruises boeken vanuit Nederland naar de Middellandse Zee of zelfs nog verder.

Cruises vanuit Nederland
Royal Caribbean - Familiesuite

Het is net als een hotel of resort

Voor het eerst op cruisevakantie?

Ben je wel geïnteresseerd in een cruisevakantie, maar ben je nog wat onzeker over wat je moet boeken? Of wat je kunt verwachten? Een cruisevakantie kun je net zien als een vakantie in een hotel of een resort. Je boekt een type kamer: binnenhut, buitenhut, balkon of suite. Het schip is je hotel en tegelijkertijd je vervoersmiddel. Alleen op het moment dat jij onderweg bent naar je volgende bestemming (vaak 's avonds en 's nachts) kun je genieten van allemaal leuke restaurantjes, barretjes en fantastische theatershows. Wil je meer tips lezen?

Lees de top 10 cruisetips voor de eerste keer.

De meest populaire cruisevakantie bestemmingen

Wonder of the Seas - Royal Caribbean

Ontdek de Wonder of the Seas

De Wonder of the Seas doet met recht zijn naam aan. Het is het nieuwste, meest avontuurlijke en grootste cruiseschip ter wereld van Royal Caribbean! Families en reizigers van alle leeftijden zullen zich nooit vervelen aan boord van dit cruiseschip. Voor de jongste kids heb je op dek 16 Wonder Playscape, een super grote interactive openlucht kinderspeelplaats. Voor de moedige onder ons is er natuurlijk 'The Ultimate Abyss', een super snelle glijbaan die van dek 16 helemaal naar dek 6 gaat.

Qua entertainment weet je dat je goed zit bij Royal Caribbean. Persoonlijk vinden wij de aquashow echt helemaal te gek. Schoonspringers die van 20 tot 30 meter naar beneden duiken, lichtshow en heel veel wateracrobatiek.

Wil je 's avonds lekker even struinen en genieten van elkaar dan kun je dit het best doen in Central Park. Hier vind je ook de beste restaurants aan boord van Wonder of the Seas. Wij zijn helemaal verzot op Giovanni's en Chops Grille.

Bekijk afvaarten van de Wonder of the Seas

Ben je op zoek naar een speciale cruisevakantie?

Wat wij zo leuk vinden aan cruisevakanties is dat je zoveel verschillende mogelijkheden hebt. Wil je gewoon relaxen en heerlijk van de zon genieten dan neem je een Middellandse Zee cruise. Ben je een ontdekkingsreiziger dan neem je een expeditiecruise. Ben je met pensioen en wil je de wereld zien dan neem je een wereldcruise. Dit is echt prachtig!