Winterzon vakantie

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Winterzon

Geniet van de beste winterzon bestemmingen

Wil jij de zon op je huid voelen deze winter en genieten van een heerlijk klimaat? Wij hebben de beste winterzon bestemmingen voor een zonvakantie in de winter voor jou geselecteerd! Ga jij het mooie Egypte ontdekken of kies je voor de zonnige stranden op de Canarische Eilanden? Bekijk het aanbod en boek je winterzonvakantie voordelig bij Sunweb. 

Waarom een winterzonvakantie boeken?

Wanneer het in Nederland kouder wordt is er niets fijner dan in de winter naar de zon te vertrekken voor een ontspannen vakantie. Op slechts ca. 5 uurtjes vliegen kun jij al met je voeten op een warm zandstrand staan en genieten van een heerlijk klimaat, aangenaam zeewater en de mooiste hotels en resorts. Onze winterzon bestemmingen zijn inclusief vlucht en verblijf. Het enige wat jij nog hoeft te doen is bedenken waar je naar toe wilt en je koffers te pakken. Of  je nu gaat voor een all-inclusive winterzonvakantie of voor één van de meest geboekte 4 of 5 sterren resorts; met onze winterzonbestemmingen maak je altijd de beste keuze.

Bij Sunweb maken we het je graag makkelijk. Daarom bundelen we al jouw zekerheden in één garantie; de Vakantiegarantie. Zo kun jij gerust je vakantie boeken en hoef je alleen nog maar te genieten. En mocht er iets wijzigen in jouw situatie of op bestemming? Geen zorgen, wij regelen het! Vind jouw ultieme winterzon vakantie en pak direct je koffers.

Ontdek meer winterzon

Bekijk het aanbod vakantie in november

Bekijk het aanbod vakantie in december

Bekijk het aanbod vakantie in januari

Bekijk het aanbod vakantie in februari


Andere populaire reisperiodes:

Bekijk het aanbod in de herfstvakantie

Bekijk het aanbod in de kerstvakantie

Bekijk het aanbod in de voorjaarsvakantie

Populaire winterzon bestemmingen

Vind jouw ideale winterzonvakantie:

Wat zijn de beste winterzon bestemmingen?

Op de Canarische Eilanden is het heerlijk vertoeven voor een winterzonvakantie. Geniet van de winterzon op TenerifeGran Canaria, Las Palmas of Lanzarote waar het in de winter nog steeds rond de 20 graden is. Ontdek de prachtige stranden en de natuur in de Algarve als winterzon bestemming of boek een zonvakantie naar de Rode Zee in de winter waar het gemiddeld nog 25 graden is.

Wanneer is de beste tijd voor een winterzonbestemming?

Aan de winter ontkomen we niet in Nederland. Dus verleng je zomer en zoek nog voor het nieuwe jaar de winterzon op of kies voor een zonvakantie in december, januari of februari en laat jouw zomer alvast vroeg van start gaan! Je kunt ook voor langere periode van de winterzon genieten en overwinteren op een warme bestemming. Bekijk ook eens onze last-minute aanbiedingen voor een winterzonvakantie met Sunweb!