Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
skigebied tijdens oud en nieuw met vuurwerk en verlichte bergen met sneeuw

Wintersportvakantie oud en nieuw

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Oud en Nieuw

Vier oud en nieuw 2024 tijdens je wintersportvakantie

Oud en nieuw is een fantastische tijd om op wintersportvakantie te gaan. Overdag roetsj je de besneeuwde bergtoppen af en om middernacht proost je met je geliefden op het nieuwe jaar. Of je nou tijdens de kerstvakantie gaat met de hele familie of wintersport viert met een groep vrienden, bij Sunweb vind je altijd een skivakantie die bij je past. Rond oud en nieuw is alles mooi versierd en de lichtjes in de sneeuw zorgen voor een magische sfeer. Wacht niet te lang met boeken, want wintersportvakanties tijdens de jaarwisseling zijn razend populair. Dus, ruil die oliebollen dit jaar maar in voor een dik pak sneeuw en maak onvergetelijke herinneringen tijdens jouw wintersport met oud en nieuw!

Geliefde wintersportbestemmingen met oud en nieuw

Skivakanties met oud en nieuw voor iedereen

Wil je oud en nieuw op een andere manier vieren dan gewoonlijk? Bij Sunweb vind je een ruim aanbod aan wintersportvakanties om jouw oudejaarsavond tot een groot succes te brengen. We bieden zowel korte skivakanties als lange, waarbij je ook kerst viert in de sneeuw. Romantischer kan toch bijna niet? Begin het nieuwe jaar met een skivakantie naar één van de populairste skigebieden in Frankrijk, Italië of Oostenrijk. Het enige wat jij hoeft te beslissen is waar je wilt skiën en hoe je wilt verblijven. Kies uit ons brede assortiment aan comfortabele accommodaties zoals een chalet, hotel of appartement en maak tijdens jouw feestdagen de mooiste herinneringen voor het leven!

Vier oud en nieuw in de sneeuw zoals jij dat wilt

Misschien wil je oud en nieuw vieren zoals thuis met vrienden of familie. In dat geval kan nieuwjaar vieren in een chalet of appartement ontzettend gezellig zijn. Hier doe je zelf je boodschappen en kook je gezellig samen met je geliefden jouw favoriete gerechten, zoals je thuis gewend bent. Ga je op vakantie met het hele gezin? Sunweb heeft een breed aanbod aan kindvriendelijke skigbieden zoals bijvoorbeeld Serfaus-Fiss-Ladis, Flachau of Wagrain in Oostenrijk aan. Hier vind je tal van skischolen, speeltuinen en andere leuke faciliteiten voor kinderen.