Wintersport voorjaarsvakantie

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Voorjaarsvakantie

Op wintersport in de voorjaarsvakantie

Ben je een echte liefhebber van wintersport? Ook in de voorjaarsvakantie kan je in Oostenrijk, Italië en andere wintersportlanden in Europa terecht voor een heerlijke tijd in de sneeuw. De echte winterse kou is uit de lucht en toch geniet je van urenlang skiplezier op de besneeuwde pistes. Tussendoor is het fijn bijkomen op één van de zonnige terrassen op de piste. De dagen zijn bovendien langer dan in de winter waardoor je meer uren op de piste hebt, of de après-ski juist eerder kunt starten bij daglicht. Waar je ook naartoe gaat, als je bij Sunweb boekt, is je skipas vaak inclusief. Hoef je daar niet meer over na te denken als je een accommodatie hebt geregeld. Waar ski jij in de voorjaarsvakantie dit jaar?

Ski in de voorjaarsvakantie met je gezin, vrienden of geliefde

Een wintersport in het begin van de lente is voor iedereen een perfect moment om helemaal op te laden na een lange winter. Urenlang in de frisse berglucht met een voorjaarszonnetje en een dik pak sneeuw waar je eindeloos overheen skiet. Na een dag op de piste is het heerlijk thuiskomen in je hotel, appartement of chalet. In een appartement aan de piste bijvoorbeeld, zodat je nóg meer uit je skidagen haalt. Of kies voor de luxe van een all inclusive hotel, vaak met zwembad, jacuzzi, Turks stoombad en sauna. En ‘s avonds staan de fijnste maaltijden voor je klaar. Ook prettig: je eigen chalet waar je genoeg ruimte hebt om uitgebreid te koken en spelletjes te spelen. Of je nu met de familie, je geliefde of vrienden naar de sneeuw trekt: in de voorjaarsvakantie vind je precies de accommodatie die je zoekt. 

Winterse activiteiten tijdens je wintersport in de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is een perfecte periode om op wintersport te gaan naar de meest fijne skigebieden. Dolomiti Superski in Italië bijvoorbeeld. Daar heb je de keus uit meer dan 740 kilometer aan pistes voor wintersporters op ieder niveau. Ook langlaufen over de 832 kilometer aan geprepareerde loipes of stunts uithalen in de 17 funparks kan hier als de beste. Ook in het Oostenrijkse Sölden geniet je in de voorjaarsvakantie van prachtige afdalingen, inclusief de Rettenbach- en de Tiefenbach-gletsjer. Sneeuwzekerheid is ook gegarandeerd in skigebied Les Quatre Vallées. Je vindt hier meer dan 670 kilometer aan gevarieerde pistes én de Mont Fort-gletsjer. Wil je een dagje iets anders doen tijdens je wintersport in de voorjaarsvakantie? Rodelen en schaatsen kan in de meeste skigebieden het hele jaar door. En de après-ski? Check, ook dat is in de meeste skigebieden goed geregeld. Waar ga jij deze voorjaarsvakantie op wintersport?