Voorjaarsvakantie 2023

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Voorjaarsvakantie

Wintersport in de voorjaarsvakantie

Met het gezin naar de sneeuw

De voorjaarsvakantie (krokusvakantie/carnavalsvakantie) is de perfecte periode om met het hele gezin op wintersport te gaan. Geniet tijdens de schoolvakantie van heerlijke sneeuw, adembenemende uitzichten en gezellige dorpjes in een van de vele skioorden die Sunweb aanbiedt. In de voorjaarsvakantie kun je al genieten van de eerste straaltjes zon van het jaar, terwijl je lekker op de piste staat en geniet van volop verse sneeuw. Langere dagen, goede sneeuw en prachtige pistes: alle ingrediënten voor een te onvergetelijke vakantie met je gezin of de hele familie. Bekijk nu onze voordelige wintersportvakanties. Wees er wel snel bij want hoe eerder je boekt, des te meer keuze je nog hebt.


Sjeezend de Franse Alpen af. In Frankrijk kun je genieten van de grootste skiresorts en de voordeligste prijzen! Ook de heerlijke Franse gerechten zijn niet te missen in de bergen.
Jodelen op de bergen in het mooie Oostenrijk. Nergens is de après-ski zo gezellig als in Oostenrijk. Je kunt hier heerlijk op wintersport in de voorjaarsvakantie.
De Dolomieten zijn de ideale uitvalsbasis voor de perfecte skivakantie. De witte Italiaanse sneeuw wacht op je! Ontdek snel wat Italië allemaal te bieden heeft.