GoedkoopGoedkope skivakanties

Super voordelig op wintersport!

Wil jij niet te veel betalen voor jouw wintersport? Met een enorm aanbod aan skivakanties en meer dan 220 bestemmingen om uit te kiezen, was het vinden van jouw ideale wintersport die binnen jouw budget valt nog nooit zo eenvoudig. Of je nou houdt van uitdagende zwarte pistes of juist iedere dag helemaal los wil gaan in de après ski. En of je nou op zoek bent naar een super-de-luxe wintersport of juist wat op de kleintjes wilt letten. Zo kun je al vanaf €99,- per persoon een weekend naar de sneeuw!

Aangezien onze wintersportvakanties pakketreizen zijn, kom je tijdens het boekingsproces of op bestemming niet voor onverwachtse kosten te staan. De prijs is inclusief skipas, verblijf en vervoer (in het geval van bus of vliegtuig). Skilessen en -materiaal zijn eenvoudig en voordelig bij te boeken!

Bekijk ons ruime aanbod skivakanties en vindt een vakantie die in jouw budget past.

Mini Ski

Mini Ski

Niet genoeg tijd om een week op wintersport te gaan? Kies voor een goedkope Mini Ski en ga een paar dagen naar de sneeuw.

Last Minutes

Last Minute

Neem jij een risico en wacht je tot het laatste moment met boeken? Bekijk hier onze aantrekkelijke Last Minute vakanties.

Sunweb

Pakketreis

Onze wintersportvakanties  zijn een pakketreis: inclusief skipas, verblijf en vervoer. Materiaal en lessen eenvoudig bij te boeken.Kies voor een budgetbestemming

Superdévoluy

Bekijk

St. Sorlin d'Arves

Bekijk

La Joue du Loup

Bekijk

St. François Longchamp

Bekijk

Valfréjus

Bekijk

Les Orres

Bekijk

Le Corbier

Bekijk

St. Jean d'Arves

Bekijk