Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

Verzorging

Extra's voor jouw vakantie

  1. Verzorging

Verzorging bij de accommodatie 

Boek de verzorging die bij jou past

De ideale zonvakantie ziet er voor iedereen anders uit. Waar de één helemaal blij wordt van alleen maar te hoeven aanschuiven bij het ontbijt en diner, vindt de ander niets leuker dan elke dag weer een bijzonder lokaal restaurantje te ontdekken. Bij Sunweb begrijpen wij dat! Gelukkig bieden wij altijd een verzorgingstype aan dat past bij jouw reisgezelschap. 

Wil jij onbezorgd genieten? Dan is een all inclusive vakantie de ideale oplossing. Zo hou jij meer tijd over om te zonnen! Alles wordt voor je geregeld en jij hoeft alleen nog maar een keuze te maken uit de lekkere hapjes en drankjes die bij dit verzorgingstype horen. 

Wanneer je het wel een fijn idee vindt om het ontbijt en diner geregeld te hebben dan kies je misschien liever voor half-pension. Met de mogelijkheid zelf een lunch te regelen tijdens je bezoek aan een leuk stadje of tijdens een heerlijk lange dag aan het strand.

Hou je van afwisseling en vind je het leuk om elke dag weer nieuwe lokale pareltjes te ontdekken qua eten en drinken? Kies dan voor logies of ontbijt met logies. Onder het kopje ‘verzorging’ op de accommodatie pagina kun je zien welke verzorging inclusief is in de reissom. Heb jij al geboekt en wil je het verzorgingstype van je zonvakantie veranderen? Ga dan naar 'Mijn Sunweb' en pas het gemakkelijk zelf aan! 

Wat zijn de mogelijkheden?

  • Logies en ontbijt (LO): Overnachting en ontbijt. De verzorging begint met het ontbijt op de dag na aankomst en eindigt met het ontbijt op de dag van vertrek.
  • Halfpension (HP): Overnachting, ontbijt en diner. De verzorging begint met het diner op de dag van aankomst en eindigt met het ontbijt op de dag van vertrek. Drankjes en snacks zijn niet inclusief tenzij anders vermeld op de accommodatiepagina van jouw vakantie op onze website. 
  • All inclusive (AI): Overnachting, alle maaltijden, lokale alcoholische dranken en frisdranken en vaak ook snacks. De verzorging begint met het diner op de dag van aankomst en eindigt op de dag van vertrek bij het uitchecken.
  • Ultra all inclusive (UA): Overnachting, alle maaltijden, lokale alcoholische dranken en frisdranken en vaak ook snacks en andere extra’s. De verzorging begint op het moment dat je incheckt en eindigt op de dag van vertrek bij het uitchecken
All inclusive vakantie

All inclusive vakantie

Een onbezorgde all inclusive vakantie

Halfpension

Ontbijt en diner