Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
Ferragudo bij zonsondergang

Vliegtickets Portugal boeken

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Vliegtickets
  4. Portugal

Vliegen naar Portugal: een comfortabele start van je vakantie

Denk je over een vakantie naar Portugal? Vliegen naar Portugal is de perfecte manier om zoveel mogelijk te genieten van je tijd in dit zonnige land in Zuid-Europa. Noord-Portugal ligt namelijk op zo’n kleine drie uur vliegen vanaf Amsterdam, en in ongeveer vier uur sta je op een eiland als Madeira. Als je extra comfortabel in het vliegtuig wil zitten, kan je bij sommige luchtvaartmaatschappijen stoelen in het vliegtuig reserveren, bijvoorbeeld een plek met extra beenruimte, bij het raam of voorin het vliegtuig. Extra bagage boek je eenvoudig bij. Vanaf de luchthaven kan je vakantie direct beginnen. Huur een auto en rijd meteen naar één van de kustplaatsjes, pittoreske steden als Lissabon en Porto of de groene binnenlanden en laat je verwelkomen in een hotel, appartement of vakantiehuis. Welk vliegticket naar Portugal heb jij op het oog?

Aan de kust, in de bergen of op een eiland: een vliegticket naar Portugal brengt je overal

Een strandvakantie in de zonnige Algarve, wijn proeven in Noord-Portugal of wandelen op de Azoren: het veelzijdige Portugal is ideaal voor vele soorten vakanties. Met een vliegticket naar Portugal is de start van je verblijf in dit zonnige land alvast goed, of je nu met familie, vrienden of je geliefde gaat. Door de relatief korte vliegtijd van maximaal vier uur ben je al binnen een halve dag op de plek van bestemming. Fijn met kinderen, want die hoeven niet lang stil te zitten en ook ideaal voor een weekendje weg. Zo heb je zoveel mogelijk tijd om te genieten van alle mooie plekken die er in Portugal te vinden zijn. Wil je last minute vliegen naar Portugal? Vliegtickets zijn ook dan eenvoudig te vinden. Check direct ons aanbod en boek je ticket naar de zon.

Op een paar uur vliegen van de mooiste bezienswaardigheden in Portugal 

Al duurt het vliegen naar Portugal maar een aantal uur: als je het vliegtuig uitstapt, beland je toch in een totaal andere wereld. In de zuidelijkste provincie, de Algarve, vind je meer dan 100 paradijselijke zandstranden, baaitjes en spot je dolfijnen vanaf het water. In de kleurrijke hoofdstad Lissabon kijk je je ogen uit met de historische kastelen, pittoreske stegen en andere architectonische hoogstandjes. Op het bloemeneiland Madeira geniet je tijdens het wandelen van de meest spectaculaire uitzichten, terwijl je op de groene Azoren van de ene verbazing in de andere valt. Op dit ‘Hawaï van Europa’ hebben de vulkanen hun sporen nagelaten, te zien aan het groene landschap, waanzinnige vergezichten, door de lava zwartgeblakerde stranden en tropische watervallen. Minder ver vliegen naar Portugal is het noorden, waar het óók frisgroen is, je prachtige fietstochten maakt en cultuur opsnuift. Waar in Portugal vlieg jij naartoe?