Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
man en vrouw met twee kinderen rennend langs de branding aan zee tijdens zonsondergang

Herfstvakantie in de zon

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Herfstvakantie

Zoek de zon op tijdens de herfstvakantie

Doet de herfst je denken aan regen, lange files, kou, dikke kleding en grijze dagen? Ontsnap dan naar de winterzon in de herfstvakantie. Dé periode waarin kinderen kunnen bijkomen van de eerste start van het nieuwe schooljaar. Oktober is de ideale tijd voor een familievakantie vol leuke activiteiten samen. Pak je koffers voor een ontspannen najaarsvakantie in de zon en doe de nodige vitamine D op voor de winter echt begint. Wordt het Egypte of skip jij je winterdip op de Canarische Eilanden? Bij Sunweb vind je altijd de ideale herfstvakantie in oktober. 

Geliefde bestemmingen tijdens de herfstvakantie:

Waar is het warm in de herfstvakantie?

Toe aan de zon? Boek dan een vakantie  in de herfstperiode. Wij bieden bestemmingen aan waar het ook in oktober nog warm is en de zon schijnt. De gemiddelde temperatuur op de Canarische Eilanden ligt in de winter tussen de 20-25 graden. Perfect voor een warme strandvakantie in oktober. Aan de Rode Zee in Egypte geniet je van temperaturen van rond de 26 graden terwijl je het prachtige koraalrif verkent tijdens een duikvakantie. 

Voordelen van herfstvakantie in de zon

Ben jij benieuwd naar de voordelen van een herfstvakantie in oktober? Wij zetten ze graag voor je op een rijtje. Veel van onze zonnige bestemmingen hebben nog steeds temperaturen van rond de 20-25 graden en volop zonuren. In de herfst zijn er ook een stuk minder toeristen en hoef je waarschijnlijk niet in de rij te staan voor het buffet of een ligstoel aan het zwembad. De populaire dorpjes zijn minder druk en dat zorgt voor een ontspannen vakantie-ervaring.