terug

Wintersport in Duitsland

Destination image

Algemene informatie

Wintersport Duitsland
Lekker dicht bij huis en toch die heerlijke wintersportvakantie ervaren? Dat kan met een skivakantie in Duitsland. In ons buurland bieden wij je het skigebied "
Wintersport Arena Sauerland" aan met een verblijf in het gezellige dorp Willingen. Het skigebied beschikt over makkelijke, middelmatige en moeilijke pistes; voor ieder wat wils! Het skigebied is dan misschien wel niet te vergelijken met de Alpen, toch mag het skigebied van Willingen zich wel een prijs toe-eigenen. Ze heeft namelijk de langste dalafdaling van de regio van ruim 2 kilometer. Naast skiën is ook langlaufen een geliefde wintersport in Duitsland en er zijn dan ook tal van goed aangelegde loipes. Willingen wordt namelijk ook wel het langlauf-mekka van het Sauerland genoemd.

Meer dan alleen een skivakantie in Duitsland
Ook zonder ski’s is er veel te ondernemen in "Wintersport Arena Sauerland". Zo zijn er vele winterwandelwegen die regelmatig sneeuwvrij worden gemaakt. Schaatsen is mogelijk in één van de ijssporthallen in Willingen, Winterberg of Diedenshausen. Of pak je liever een ritje op de rodelbaan? Volop mogelijkheden voor jong en oud op slechts een paar uurtjes rijden van Nederland!
Lees verder Minder informatie
Bekijk alle accommodaties in Duitsland
naar boven