Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

Transfer bijboeken

Extra's voor jouw vakantie

  1. Transfer

Vervoer van de luchthaven naar jouw hotel en terug

Stel flexibel jouw vakantie samen!

Bij Sunweb kun je de transfer optioneel bijboeken. Hiermee geven we jou de keuzevrijheid om zelf te bepalen of je een transfer, privétransfer of zelf jouw vervoer van de luchthaven naar je hotel wilt regelen. Zo stel je flexibel jouw ideale vakantie samen.

Tijdens het boekingsproces boek je jouw (privé)transfer eenvoudig en voordelig bij in de eerste boekingsstap. Ben je dit vergeten en wil je toch jouw transfer alvast regelen? Via Mijn Sunweb kan dit tot 5 dagen voor vertrek bij 'boek overige extra's' door jouw voorkeuren in stap 2 aan te geven. Afhankelijk van beschikbaarheid kan je ook op bestemming nog je transfer boeken met Sunweb (de betaling kan dan gedurende de vakantie met pin, creditcard of cash voldaan worden).

De voordelen op een rij:

  • Stel flexibel jouw vakantie samen
  • Keuze uit directe privétransfer en bustransfer
  • Ophaaltijden worden op jouw vlucht aangepast

Informatie over jouw transfer

Ga voor een onbezorgde vakantie

Kies bij Sunweb de transferoptie die het beste bij jou past! 

Bustransfer

Op de luchthaven word je door Sunweb reisleiding/vertegenwoordiging ontvangen die jou naar de juiste bus verwijst. Deze bus zal onderweg bij verschillende hotels stoppen. Voor de terugreis wordt de ophaaltijd een dag voor jouw vertrek in het hotel gecommuniceerd en word je op tijd teruggebracht voor jouw terugvlucht. Doordat de vluchttijden bij Sunweb bekend zijn zal dit zo handig mogelijk worden ingepland waardoor jij zoveel mogelijk van jouw vakantie kunt genieten! 

De korting voor kinderen en baby's wordt in stap 2 van de boeking verwerkt. De kinderprijzen worden bepaald aan de hand van de leeftijd op de dag van vertrek.

Privétransfer

Op de luchthaven word je naar de juiste privétransfer verwezen. Deze rijdt in een keer naar jouw vakantieadres, waardoor bij verschillende hotels stoppen niet nodig is. Zo kun jij razendsnel van de vakantie gaan genieten en word jij ook voor de terugvlucht in een keer naar de luchthaven gebracht. De kosten van een privétransfer verschillen per vakantieadres en zijn terug te vinden in de eerste stap van het boekingsproces. 

Hoe boek je dit bij?

Het is eenvoudig om jouw transfer al voorafgaand aan jouw vakantie te boeken. Dit kan tijdens het maken van jouw boeking in boekingsstap 1. Heb jij dit niet direct bijgeboekt? Geen probleem! Je kunt tot 5 dagen voor vertrek een (privé)transfer via Mijn Sunweb bijboeken. 

Uitzonderingen

Enkele vakanties worden standaard inclusief transfer aangeboden. Dit zie je altijd terug op onze website en tijdens het maken van de boeking. Voorbeelden van vakanties waarbij de transfer inclusief is:

Vakanties naar La Gomera, Taba, Poros en Korcula Eiland
Eilandhoppen
Nijlcruise
Verschillende vakanties op Paxos, Naxos, Paros, Skopelos en Alonissos
Enkele vakanties naar Lissabon
Fly & Drive vakanties (je rijdt zelf met de huurauto van A naar B)

Twijfel je of er voor jou een transfer geboekt is? Op jouw factuur kun je zien of de kosten in rekening zijn gebracht. Als dit niet het geval is kun je de transfer alsnog bijboeken. 

Ga terug naar alle extra services