Transfer bijboekenVervoer van de luchthaven naar jouw hotel en terug

Stel flexibel jouw vakantie samen!

Vanaf 8 oktober 2019 is bij vakanties naar Madeira, Costa del Sol en Lesbos de transfer optioneel bij te boeken. Hiermee geven we jou de keuzevrijheid om zelf te bepalen of je een transfer, privétransfer of zelf jouw vervoer van de luchthaven naar je hotel wilt regelen. Zo stel je flexibel jouw ideale vakantie samen.

Tijdens het boekingsproces boek je jouw (privé)transfer eenvoudig en voordelig bij in de eerste boekingsstap. Ben je dit vergeten en wil je toch jouw transfer alvast regelen? Via Mijn Sunweb kan dit tot 5 dagen voor vertrek bij 'boeking bewerken' door jouw voorkeuren in stap 2 aan te geven. 

De voordelen op een rij:

  • Stel flexibel jouw vakantie samen
  • Keuze uit directe privétransfer en bustransfer
  • Ophaaltijden worden op jouw vlucht aangepast


Informatie over jouw transfer

Ga voor een onbezorgde vakantie

Kies bij Sunweb de transferoptie die het beste bij jou past!

Waarom is de transfer vanaf 8 oktober optioneel bij te boeken?

In de dynamische reiswereld is er steeds meer vraag naar flexibiliteit. Door de transfer niet meer standaard in de pakketten op te nemen, bieden we onze klanten meer keuzevrijheid in het samenstellen van hun vakantie. Je kunt nu zélf kiezen om zelf jouw vervoer te regelen of je kunt kiezen voor de vertrouwde transfers van Sunweb. Deze service, met ontvangst op de luchthaven en begeleiding naar jouw accommodatie is namelijk nog steeds mogelijk en kun je in de eerste stap van de boeking bijboeken. 

Voor welke boekingen is de transfer niet meer standaard inbegrepen?

De transfer is niet meer standaard inbegrepen voor vakanties die geboekt zijn vanaf 8 oktober naar  Madeira, de Costa del Sol en Lesbos. Heb je daarvoor jouw vakantie naar deze bestemmingen geboekt? Dan is de transfer nog bij jouw vakantie inbegrepen. 

Bustransfer

Op de luchthaven wordt je door Sunweb reisleiding/vertegenwoordiging ontvangen die jou naar de juiste bus verwijst. Deze bus zal onderweg bij verschillende hotels stoppen. Voor de terugreis wordt de ophaaltijd een dag voor jouw vertrek in het hotel gecommuniceerd en word je op tijd terug gebracht voor jouw terugvlucht. Doordat de vluchttijden bij Sunweb bekend zijn zal dit zo handig mogelijk worden ingepland waardoor jij zoveel mogelijk van jouw vakantie kunt genieten!

Privétransfer

Op de luchthaven wordt je naar de juiste privétransfer verwezen. Deze rijdt in één keer naar jouw vakantieadres, waardoor bij verschillende hotels stoppen niet nodig is. Zo kun jij razendsnel van de vakantie gaan genieten en wordt jij ook voor de terugvlucht in één keer naar de luchthaven gebracht. 

Kosten

Vanaf 14 jaar: €15 per persoon
Van 2 t/m 13 jaar: €7,50 per persoon
Van 0 t/m 1 jaar: gratis

De korting voor kinderen en baby's wordt in stap 2 van de boeking verwerkt. De kinderprijzen worden bepaald a.d.h.v. de leeftijd op de dag van vertrek.

Hoe boek je dit bij?

Het is eenvoudig om jouw transfer al voorafgaand aan jouw vakantie te boeken. Dit kan tijdens het maken van jouw boeking in boekingsstap 1. Heb jij dit niet direct bijgeboekt? Geen probleem! Je kunt tot 5 dagen voor vertrek een (privé)transfer via Mijn Sunweb bijboeken. 

Twijfel je of er voor jou een transfer geboekt is? Op jouw factuur kun je zien of de kosten in rekening zijn gebracht. Als dit niet het geval is kun de transfer alsnog bijboeken.