Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
Familie in een waterpark die hun vakantie vroeg boekten bij Sunweb met kinderkorting

Vakantie boeken met kinderkorting

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Familiekorting

Boek nu je familievakantie met kinderkorting

Een familievakantie betekent tijd voor elkaar en het maken van mooie herinneringen. Vlieg nu naar de mooiste vakantiebestemmingen waar je echt even kunt ontspannen en waar speelafspraken, naschoolse activiteiten, huiswerk en bedtijddiscussies geen rol spelen. Bij Sunweb begrijpen we dat een vakantie naar de zon, vooral tijdens de schoolvakanties, een grote uitgave kan zijn uit het gezinsbudget. Daarom bieden we nu kinderkorting op het hotel op een groot aantal vakanties. Ontdek nu onze gunstige kinderkortingen of bekijk onze andere Sunweb deals

Moeder met twee kinderen spelen op het strand aan zee terwijl ze genieten van een vakantie geboekt met Sunweb's familiekorting

Kinderkorting

  • De hoogte van de kinderkorting varieert per accommodatie, per leeftijd, per vertrekperiode, per reisgezelschap en per verzorgingstype en is niet geldig op de vluchten.
  • Vul de correcte geboortedata van de kinderen in en bekijk de kinderkorting in het prijsoverzicht in stap 2/3 van het boekingsproces.
  • Niet alle kamertypes doen mee aan de actie. Bekijk in het prijsoverzicht in stap 2/3 van het boekingsproces of de kinderkorting geldig is op het door jouw gekozen kamertype.

Goedkope vakantie met kinderen

Wil jij op een goedkope familievakantie? Sunweb biedt een ruim aanbod betaalbare kindervakanties waar je als familie geniet van de mooiste avonturen zonder de hoogste prijs te betalen. Bekijk het aanbod goedkope vakanties en vind een ideale zonvakantie die past bij ieder budget. Op vakantie gaan met kinderen heeft als voordeel dat je bij Sunweb korting krijgt op je verblijf. Bespaar geld op je vakantie met familiekorting en wacht niet te lang met boeken! 

Last minute vakantie met kinderkorting

Ben je op zoek naar een last minute vakantie? Bekijk dan eens onze last minute top 3 budgethotels in Griekenland. Wil jij goedkoop naar een zonzekere bestemming? Dan mag Egypte niet ontbreken op je bucketlist. Of het nu gaat om een strandvakantie, een actieve reis met het hele gezin of een cultureel avontuur: met onze kinderkorting is het plannen van een familievakantie extra aantrekkelijk.