Kerstvakantie

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Kerstvakantie

Op wintersport in de Kerstvakantie

Geniet van een witte kerst

Wil jij genieten van de ultieme kerstsfeer tijdens de kerstvakantie met volop sneeuwplezier en gezelligheid? En wat dacht je van Oud & Nieuw op de piste? Bekijk ons uitgebreide aanbod wintersportvakanties in de kerstvakantie!

Thuis Kerst vieren is leuk, maar nog beter is een wintersport tijdens de kerstvakantie. Geen verplichte etentjes, maar lekker skiën met je vrienden, familie of partner. Alles is mooi versierd en de lichtjes in de sneeuw zorgen voor een bijna magisch kerstgevoel. Skiën, lekker eten en een hele bijzondere en gezellige sfeer. Dat zijn slechts een handjevol kenmerken van een wintersport tijdens de kerstvakantie. Er is geen betere manier om Kerstmis te vieren dan met je hele familie de piste af te gaan en aan het eind van de dag samen rond een haardvuurtje zitten. Droom jij ook van een witte kerst? Boek dan een geweldige skivakantie bij Sunweb voor een scherpe prijs inclusief skipas Neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod van hotels, appartementen en chalets tijdens de kerstperiode in Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Andorra of Zwitserland.

Oud en Nieuw
Wil jij de jaarwisseling in de sneeuw vieren? Bekijk ons uitgebreide aanbod wintersport vakanties tijdens Oud en Nieuw hier!

Waar wil je Kerst vieren?

Geniet in Frankrijk van goede sneeuw en de smakelijke Franse keuken.
In Oostenrijk kun je met de beste après-ski een megagezellige Kerst vieren!
De pittoreske Italiaanse skiresorts lenen zich perfect voor een wintersport in de kerstvakantie.

Ons volledige aanbod tijdens de Kerstvakantie