Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
Workation palms

Workation

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Workation

Workation: ontspannen werken in het buitenland

Even ontsnappen aan je dagelijkse routine? Ga dan eens op workation met Sunweb. Met het flexibele werken van tegenwoordig is remote werken de nieuwe standaard. Wij hebben een speciale selectie aan accommodaties gemaakt waar een goede en snelle WiFi, een comfortabele werkplek en ontspanningsmogelijkheden centraal staan. Onze grootste aanrader is overwinteren op de Canarische Eilanden, waar je in de winter de grootste zonzekerheid hebt. Maar ook het vasteland van Spanje, Griekenland of Portugal vormen de perfecte uitvalsbasis voor een workation in een warmer klimaat. Waar wacht je nog op?

Workation voor iedereen

Zin in een andere werkomgeving? Tijdens een Sunweb workation kun je je goed focussen op je werkzaamheden en geniet je daarna van een duik in het zwembad of een drankje op het terras. Echt even opladen? Ook tijdens een adults only vakantie zonder kinderen kom je helemaal tot rust. Het boeken van een all inclusive zonvakantie is helemaal goed geregeld tijdens je werkvakantie. Zo hoed je niet te koken en kun je na een lange werkdag zo aanschuiven bij het buffet. Wel zo makkelijk en effectief. 

Wat zijn de beste workation bestemmingen?

Op de Canarische eilanden is het heerlijk remote werken. Het klimaat is daar het hele jaar door zeer aantrekkelijk. Wordt het een workation op Gran Canaria of juist Tenerife? Ook een Workation naar Kreta is altijd een goed idee. Daar is het in het najaar nog lekker warm en geniet je altijd van de Griekse keuken. De Algarve staat bekend om haar aangename temperaturen gedurende het hele werkjaar. Zelfs in de winter is het hier gemiddeld nog 17 graden. In Egypte weet je een ding zeker: de zon schijnt altijd uitbundig tijdens jouw werk in het buitenland. Met een gemiddelde van 25 graden is het hier altijd warm. Bekijk ook eens onze top vijf winterzon bestemmingen en laat je inspireren. Wil je liever vandaag nog weg dan morgen? Ontdek dan ons aanbod aantrekkelijke last minutes en maak van jouw workation een succes!