Overwinteren vakantie

Overwinteren in het buitenland

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Overwinteren

Overwinteren in de zon tijdens de koude wintermaanden

In de koude wintermaanden wil je het liefst ontsnappen aan de kou en het winterse weer. Hoe fijn is het om in deze maanden te overwinteren en te genieten van de zon, zee en prachtige stranden. Bij Sunweb kun je de kou ontsnappen en maar liefst vanaf 29 dagen of langer jouw vakantie in de zon vieren.

Prachtige bestemmingen om te overwinteren

Je hoeft niet ver te reizen om te genieten van de zon. Wat dacht je van de prachtige Algarve, met zijn kleine baaitjes en pittoreske vissersdorpjes. Of de Spaanse Costa's waar het altijd gezellig is en je heerlijke tapas kunt eten. De Canarische eilanden Gran Canaria en Lanzarote zijn ideaal om heerlijk van de zon te genieten. Hier kan je in de winter nog genieten van een heerlijke 25°C. Of vertrek naar Egypte, naar de Rode Zee of Marsa Alam, waar je de prachtige onderwaterwereld kan ontdekken en kan relaxen in één van de vele grote resorts.

Speciaal voor jou hebben wij de fijnste zonbestemmingen geselecteerd. Bekijk hieronder ons aanbod in hotels en appartementen waar je heerlijk kunt overwinteren.

Ontdek meer in de winter:

Vind jouw ideale vakantie om te overwinteren