Winterzonvakantie Gran Canaria

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Winterzon
  4. Spanje
  5. Gran Canaria

Winterzonvakantie Gran Canaria

Kies voor zonzekerheid in de winter en geniet van het prachtige Gran Canaria!

Gran Canaria staat bekend als een waar strandparadijs, waar je het hele jaar door kunt genieten van heerlijk weer! Ideaal voor zonaanbidders die op zoek zijn naar de ultieme winterzon. Op dit gezellige eiland zul je je in ieder geval niet snel vervelen, want er is genoeg te beleven.

Van wandelen door de prachtige zandduinen in San Agustin tot cultuur snuiven en struinen in de historische binnenstad van Las Palmas. Of ga je toch liever voor het bruisende nachtleven in de populaire badplaats Playa del Inglés? Bekijk snel het aanbod van Sunweb, boek voordelig jouw winterzonvakantie en laat de voorpret maar beginnen!

Waarom Gran Canaria?

  • Grote zonzekerheid
  • Veelzijdig eiland
  • Helderblauwe zee

Waarom Gran Canaria?

Het veelzijdige eiland Gran Canaria biedt een verrassende mix tussen prachtige zandstranden en imposante natuurgebieden. Met een kustlijn van ruim 236 km lang mag dit eiland zich met recht een waar strandparadijs noemen. Ook op cultureel gebied zal Gran Canaria je verbazen, want ondanks het toerisme zijn de culturele bezienswaardigheden goed bewaard gebleven. Al deze elementen zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Boek daarom snel jouw winterzonvakantie naar Gran Canaria bij Sunweb! Ben je benieuwd naar alle winterzonvakanties? Bekijk dan onze algemene winterzon pagina.