Last Minute Gran CanariaLast Minute Gran Canaria

Zin om jouw heerlijke zonvakantie op een eiland door te brengen?

Een heerlijke vakantie begint op Gran Canaria of Tenerife. Een lastminute naar Gran Canaria brengt je naar het op één na grootste eiland van de Canarische eilanden, vlak voor de kust van Marokko. Gran Canaria heeft een vulkanisch landschap met veel grotten en valleien.

Het is erg leuk om een auto te huren en de bijzondere omgeving op eigen houtje te ontdekken! Het eiland beschikt over veel mooie kustplaatsjes en schilderachtige vissersdorpjes waar je uren kan rond slenteren en je ogen uitkijkt. Klaar met rondstruinen en wil je alleen nog maar ontspannen? Dan bieden de fijne zandstranden een heerlijke uitkomst. Ga je met je partner op vakantie? Neem dan eens een kijkje bij Puerto de Mogán, één van de meest romantische plekken die Gran Canaria te bieden heeft.

Waarom Gran Canaria?

  • Het hele jaar door zonzeker
  • Uitgestrekte zandstranden
  • De schitterende duinen bij Maspalomas


Waarom Gran Canaria?

De hoofdstad van Gran Canaria is Las Palmas. De stad heeft twee prachtige baaien met bijbehorende stranden. Het symbool van Gran Canaria is Roque Nublo. Deze rots staat betekend als het symbool van Gran Canaria. Na een wandeling van een half uur heb je een schitterend uitzicht en kan je geweldige foto’s maken. Een last minute naar Gran Canaria staat garant voor een bijzondere reis! Nog meer Spaanse last minutes zien? Kijk dan eens op onze last minute pagina.