Last Minute SpanjeLast minute Spanje

Zin in een vakantie in betoverend Spanje?

Spanje is al jaren de favoriete vakantiebestemming van veel Nederlandse vakantiegangers. Alleen al de schitterende stranden, adembenemende binnenlanden en pittoreske dorpjes trekken jaarlijks veel toeristen. Sunweb biedt geweldige bestemmingen aan als de Costa del Sol, Tenerife en Mallorca.

Spanje beschikt over mooie, lange wandelboulevards waardoor je een groot deel van de bruisende badplaatsen te voet kunt ontdekken. En ben je wel eens in een van de bijzondere Spaanse steden geweest? Denk aan de hoofdstad Madrid of de bijzondere wereldstad Barcelona. Heb je wel eens typisch Spaans gegeten? Met ongeveer 13.000 tapasbars verspreid over heel Spanje kan je optimaal genieten van de smakelijke Spaanse keuken. Met een last minute naar Spanje ben je binnen een oogwenk op de plaats van bestemming en begint jouw vakantie direct.

Waarom Spanje?

  • Schitterende stranden
  • Adembenemend binnenland
  • Pittoreske dorpjes

Lanzarote

Typisch Spaanse sfeer met uitgestrekte stranden en prachtige golfbanen.

Gran Canaria

Prachtige zandstranden en het hele jaar door zonzeker!

Costa Brava

Levendige badplaatsen en adembenemende binnenlanden staan centraal.Waarom Spanje?

Een prettig klimaat, mooi uitgestrekte costa’s en veel bijzondere, uiteenlopende eilanden zorgen voor een indrukwekkende vakantie waar nog jaren over gepraat wordt. Uitgaan is mogelijk tot in de late uurtjes op de meest bijzondere locaties. Wil jij ook genieten van Spanje en alles zelf ontdekken? Boek dan nu een last minute naar Spanje bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina.