Last minute Lanzarote

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last-minutes
  4. Spanje
  5. Lanzarote

Last minute Lanzarote

Toe aan een last minute naar Lanzarote?

Lanzarote is het oostelijke eiland van de Canarische archipel. Het is al jaren een favoriete bestemming onder Nederlanders, die het hele jaar door willen genieten van een lekker zonnetje.

De badplaatsen Puerto del Carmen, Playa Blanca en Costa Teguise hebben mooie stranden en zijn de leukste locaties om te verblijven tijdens een last minute naar Lanzarote!

Waarom last minute Lanzarote?

  • Winterzonbestemming
  • Waanzinnige natuur
  • Vulkaaneiland

Puerto del Carmen

Prachtige zandstranden en bruisende boulevard 

Playa Blanca

Vissersdorpje met witte zandstrandjes

Costa Teguise

Rustige badplaats met een gezellig centrum

Waarom last minute Lanzarote?

Een fijn klimaat, waanzinnige natuur en prachtige strandjes. Lanzarote heeft alle ingrediënten om een veelzijdige vakantie te beleven! Trek je terug op een van de afgelegen strandjes, en flaneer ’s avonds op een van de gezellige boulevards die Lanzarote rijk is.

Aanraders tijdens een vakantie Lanzarote

De schilder César Manrique heeft ervoor gezorgd dat op het eiland alleen maar witte laagbouw te vinden is en er geen torenhoge complexen staan. Aan de zuidkant vind je de grootste en mooiste stranden van Lanzarote, maar voor wie wat rondrijdt vindt ook veel leuke kleine strandjes. Een bezoek aan het nationale park Timanfaya kan zeker niet ontbreken tijdens een vakantie in Lanzarote. Tenslotte is het ook hier het hele jaar door lekker weer, daarom is Lanzarote ideaal voor een last minute vakantie voor zonliefhebbers!

Last minute deals Lanzarote

Wil jij Lanzarote zelf ontdekken? Boek dan nu een last minute naar Lanzarote bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minute pagina.

Bekijk alle last minutes naar Lanzarote