Last minute Tenerife

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Spanje
  5. Tenerife

Last minute op vakantie naar Tenerife

Kies het prachtige Tenerife voor jouw zonvakantie!

Het grootste eiland van de Canarische Eilanden, Tenerife, is perfect geschikt voor een last minute vakantie. Dit veelzijdige eiland is ideaal  voor zowel zon- als natuurliefhebbers. Hierdoor kan iedereen hier van een fijne zonvakantie genieten.


Zelfs in de winter kun je last minute naar de zon ontsnappen op Tenerife, want het subtropische klimaat zorgt ervoor dat het zelfs in de winterzon het heerlijk vertoeven is op het strand, maar kan je ook veel leuke dingen ondernemen.


Vind jouw ideale vakantie naar Tenerife

Last minute naar Tenerife

Wat je gedaan en gezien moet hebben op Tenerife

Een last minute naar Tenerife staat in het teken van zon, natuur en cultuur. Door de verscheidenheid is het erg leuk om op eigen houtje het eiland te verkennen.

Bezienswaardigheden tijdens een last minute op Tenerife

Tijdens een last minute vakantie op Tenerife is er meer dan genoeg te doen! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de hoofdstad, Santa Cruz de Tenerife. Hier zijn meerdere prachtige kerken te bezichtigen en ook de concertzaal Auditorio, een waanzinnig stukje architectuur aan zee. 

Op het eiland bevindt zich met 3700 meter de Pico el Teide, de grootste berg van Spanje, die het eiland in tweeën verdeelt. Deze berg is van oorsprong een vulkaan en vormt het hart van een waanzinnig mooi natuurpark. Een wandeling op deze berg brengt je door prachtige 'maanlandschappen' met waanzinnige uitzichtpunten, maar ook een autorit door dit park mag eigenlijk niet ontbreken tijdens jouw zonvakantie op Tenerife

Een onbezorgde all inclusive vakantie op Tenerife

Als je echt even helemaal niks wilt doen en onbezorgd wilt genieten van jouw vakantie is een all inclusive vakantie een goed idee. In deze hotels ontbreekt het je aan niks en hoef je alleen nog maar te ontspannen. Doordat het op Tenerife het hele jaar mooi weer is, kun je er altijd relaxen op de mooiste stranden en als je dan toch even actief bezig wilt zijn kun je talloze watersporten beoefenen. 

Wil jij ook een kijkje nemen bij onze andere Spaanse eilanden? Kijk dan eens op onze Spanje last minute pagina.