Last Minute TenerifeLast Minute Tenerife

Wil jij zon, natuur en cultuur tijdens jouw vakantie?

Het grootste eiland van de Canarische Eilanden is het veelzijdige Tenerife. Dit schitterende eiland is perfect voor zowel zon- als natuurliefhebbers. Met een subtropisch klimaat is het heerlijk vertoeven op het strand, maar kan je ook veel leuke dingen ondernemen.

 

Op het eiland bevindt zich met 3700 meter de Pico el Teide, de grootste berg van Spanje, die het eiland in tweeën verdeelt. Een last minute naar Tenerife brengt je naar verschillende populaire badplaatsen. Langs een groot gedeelte van de kust loopt een boulevard, waardoor je simpel van de ene naar de andere plek kunt wandelen. Door de veelzijdigheid hoeft het je op Tenerife, maar ook op ander eilanden als Gran CanariaMallorcaIbiza en Menorca aan niets te ontbreken.

Waarom Tenerife?

  • Groot natuurpark, hoogste berg van Spanje
  • Het hele jaar door een perfect klimaat
  • Zeer veelzijdig eiland


Waarom Tenerife?

Een last minute naar Tenerife staat in het teken van zon, natuur en cultuur. Door de verscheidenheid is het erg leuk om op eigen houtje het eiland te verkennen. Bezoek de hoofdstad Santa Cruz de Tenerife en geniet van het geweldige landschap. Voor kunstliefhebbers is Tenerife een waar paradijs. Doordat het op Tenerife het hele jaar mooi weer is, is watersport goed te beoefenen. Wil jij ook een kijkje nemen bij onze andere Spaanse eilanden? Kijk dan eens op onze Spanje last minute pagina.