Last minute La Palma

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Spanje
  5. La Palma

Last minute La Palma

Ben jij ook toe aan een last minute vakantie naar La Palma?

Het onontdekte pareltje La Palma is het groenste eiland van de Canarische Archipel. Het eiland is geschikt voor natuurliefhebbers, dit door de schitterende bergtoppen, groene landschappen en vooral de ongerepte natuur. Ook voor de strandliefhebber zijn er prachtige verscholen vulkanische strandjes te vinden! Aan de westkust van La Palma ligt Puerto Naos, waar je heerlijk kunt vertoeven op het zwarte zandstrand. Los Cancajos is een prima uitvalsbasis om wandeltochten te maken!

La Palma wordt ook wel Isla Bonita genoemd, omdat het een veelzijdig eiland is! Bezoek de levendige stad Santa Cruz waar je een authentiek centrum zult vinden met veel restaurantjes, tapasbarretjes en schattige winkeltjes. Wist je dat La Palma één van de meest bergachtige eilanden ter wereld is? Ook de grootste krater ter wereld vind je op La Palma. Bezoek het Nationale Park Caldera de Taburiente en je zult deze vinden!

Waarom La Palma?

  • Waanzinnige vulkanische stranden
  • Groen eiland, prachtige bergketen
  • Veelzijdig & zonnig eiland

Los Cancajos

Knusse badplaats met grillige kustlijn

Puerto Naos

Zonnige badplaats met gezellige boulevard 

Los Llanos de Aridane

Levendige stad met veel authenticiteit 

Waarom La Palma?

Prachtige zwarte lavastrandjes, ongerepte natuur en een gezellige hoofdstad. La Palma wordt daarom ook wel Isla Bonita genoemd, het veelzijdige Canarische eiland! Wil jij ook genieten van La Palma en alles zelf ontdekken? Boek dan nu een last minute naar La Palma en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minute pagina.

Bekijk hier alle last minutes naar La Palma