Last minute Costa Brava

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Spanje
  5. Costa Brava

Last minute Costa Brava

Zin om lekker te genieten onder de Spaanse zon?

In het noordoosten van Spanje ligt de Costa Brava. Mede door de handige ligging is deze streek, net als Gran Canaria en Costa de la Luz enorm populair. Een last minute naar de Costa Brava heeft voor iedereen wat wils.

De Costa Brava beschikt over prachtig brede zandstranden en levendige badplaatsen. Anders dan de naam doet vermoeden, betekent Costa Brava in het Spaans ‘ruige kust’. De streek beschikt over een landschap waar je vrijwel meteen verliefd op wordt. Zin om een dag te winkelen? Dan is de wereldstad Barcelona goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ben jij na een dag shoppen nog niet uitgeput en kan je er nog de hele nacht tegenaan? Ga dan naar Lloret de Mar, Calella of Blanes en dans tot het licht wordt!

Waarom last minute Costa Brava?

Een bijzondere plek waar je geweest moet zijn tijdens je last minute vakantie naar de Costa Brava is Tossa de Mar. Hier kan je goed terecht voor een heerlijke wandeling of een dagje zon. De plek wordt niet voor niets het paradijs van de Costa Brava genoemd. De stad Gerona is ook erg populair en geweldig voor een dagje uit. Meer Spaanse last minutes bekijken? Kijk dan eens op onze algemene last minutes pagina.

Vind jouw ideale last minute naar Costa Brava