Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
Man en vrouw met jongen en meisje in een infinity pool met uitzicht over blauwe zee en rots

Voorjaarsvakantie naar de zon

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Voorjaarsvakantie

Geniet van de zon tijdens de voorjaarsvakantie

Naar de zon tijdens de voorjaarsvakantie? Tijdens de koude maand februari is een familievakantie in een warm land een geweldig idee. Genieten van warme temperaturen, lekker eten en de mooie omgeving ontdekken tijdens en excursie of met een huurauto. De voorjaarsvakantie is de perfecte periode om alvast een voorproefje te nemen op de zomervakantie. De voorjaarsfavorieten zijn onder andere de Canarische Eilanden in Spanje, Portugal en Egypte. Of je nou graag vliegt of met de auto gaat, binnen ons aanbod vind je altijd een vakantie die bij je past. 

Waar is het warm in de voorjaarsvakantie?

De voorjaarsvakantie biedt een welkome ontsnapping aan de grijze en koude wintermaanden en te genieten van zonnige bestemmingen. Of je nu kiest voor een ontspannen strandvakantie in Egypte van rond de 25 graden, een mediterrane stad met een rijke cultuur in Griekenland of een sportieve vakantie in Portugal waar het klimaat altijd aangenaam is. Een zonnige voorjaarsvakantie zorgt voor het ultieme vakantiegevoel. 

Ontspannen genieten in de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie biedt een ideale gelegenheid voor volwassenen om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van een welverdiende vakantie in een adults only hotel onder de stralende zon. Geniet met andere stellen of vrienden van rustige stranden, verfijnde diners en ontspannende wellnessfaciliteiten. Het is de perfecte gelegenheid om even op te laden, te genieten van quality time en te genieten van de warme voorjaarszon, terwijl de stress van alledag ver weg lijkt te zijn.