Winterzon vakantie Portugal

Winterzon vakantie Portugal

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Winterzon
  4. Portugal

Winterzonvakantie Portugal

Geniet in de wintermaanden van het prachtige Portugal

Als er een land uitblinkt in zijn diversiteit is het Portugal wel. Zo heeft Portugal de mooiste stranden ter wereld, vind je in de grote steden indrukwekkende cultuurschatten, kun je er fantastisch eten en houden de Portugezen wel van een goed feestje.

De ideale zonvakantie beleef je in Portugal. Zo vind je er de mooiste stranden van de wereld aan de de rotsachtige kust van de Algarve. Vanaf een klif leidt een lange trap je naar het goudgele zandstrand, dat langzaam afloopt in het helderblauwe zeewater. Je vindt in Portugal niet alleen schitterende stranden, maar ook genoeg inspirerende steden. En het leuke is: de prijzen van zowel het eten als de wijn liggen een stuk lager dan de Nederlandse prijzen.

Bij Sunweb maken we het je graag makkelijk. Daarom bundelen we al jouw zekerheden in één garantie; de Vakantiegarantie. Zo kun jij gerust je vakantie boeken en hoef je alleen nog maar te genieten. En mocht er iets wijzigen in jouw situatie of op bestemming? Geen zorgen, wij regelen het! Vind jouw ultieme winterzon vakantie naar Portugal en pak direct je koffers.

Waarom Portugal?

  • Mooiste stranden van de wereld
  • Inspirerende steden 
  • Heerlijke locale keuken

Vind je winterzonvakantie naar Portugal:

Waarom Portugal?

Portugal is een zeer veelzijdig vakantieland en heeft voor ieder wat wils. Naast de vele zonuren en het aantrekkelijke klimaat staat Portugal ook bekend om haar afwisselende natuur. De kilometerslange kustlijn, prachtige baaien en de bergen vormen het ideale decor voor eindeloze wandelingen. Madeira, het bloemeneiland, is ook zeker een bezoekje waard. Ben je een golfer? Dan kun je je hart ophalen in bijvoorbeeld de Algarve waar je tal van mooie golfbanen vindt. Of je nu tot rust wil komen of lekker actief bezig wil zijn op vakantie: Portugal is altijd een top bestemming voor jouw winterzonvakantie! Ben je benieuwd naar alle winterzonvakanties? Bekijk dan onze algemene winterzon pagina.