terug

Wintersport in Italië

Destination image

Algemene informatie

Italië is misschien niet het eerste land waaraan je denkt als je op wintersport wilt gaan. Toch heeft dit land zoveel mogelijkheden dat het absoluut een goede wintersportvakantie garandeert.

Zo kun je onder andere genieten van een wintersport in de populaire vallei Val Gardena. Hier wordt jaarlijks het wereldkampioenschap slalomskiën voor heren georganiseerd. Je kunt kiezen voor een verblijf in een van de bekende plaatsen Ortisei, San Cristina of Selva. Daarnaast bieden wij je het skigebied van Val di Fassa met de gezellige dorpjes Canazei en Campitello aan. Het gebied Arabba Marmolada is een zeer gevarieerd skigebied en is zeer goed geschikt voor de meer ervaren skiër en is tevens ook erg kindvriendelijk, dus een fantastische bestemming voor iedere skiliefhebber. Het is er zonnig en toch zeer sneeuwzeker. In al deze plaatsen staan de Italiaanse gastvrijheid en gezelligheid centraal. In Val Gardena spreekt men overigens voornamelijk Duits en in Val di Fassa en Arabba Marmolada Italiaans.
Val Gardena, Val di Fassa en Arabba Marmolada zijn onderdeel van het skigebied Dolomiti Superski. Je kunt met een uitgebreide skipas skiën of snowboarden in het hele gebied van de Superdolomiti dat bestaat uit 1220 kilometer pistes. Zeer bekend in dit schitterende gebied is de Sella Ronda, een route over middelzware pistes die 5 tot 6 uur duurt.

Italië: variatie, gastvrijheid, gezelligheid en geschikt voor elke wintersportliefhebber!

Wil jij last minute op wintersport naar Italië? Bekijk dan alle
last minutes Italië.
Lees verder Minder informatie

Populaire skigebieden in Italië

Skigebieden

Andere skigebieden

naar boven