Paars en wit gestreept paasei in glinsterende sneeuw

Skiën met Pasen

  1. Home
  2. Wintersport
  3. pasen

Pasen: het ideale moment om te skiën

Skiën met Pasen is perfect voor een korte wintersportvakantie. Met volop zonuren zoef je de piste af en vul je tegelijkertijd je vitamine D aan. Latten aan, zonnebril op en gaan! Voor de beste kans op sneeuw boek je tijdens je wintersport in april een vakantie naar een hoger gelegen skigebied. Tijdens Pasen is skiën in het Oostenrijkse Mayrhofen, St Anton en Kaprun erg populair. Maar ook gebieden als Val Thorens of Les Deux Alpes in Frankrijk zijn heerlijke plekken voor een skivakantie tijdens het paasweekend. Bovendien is bij Sunweb je skipas altijd inclusief en stel jij je vakantie geheel samen naar eigen wens. Waar sta jij komende Pasen op de latten?

Geliefde bestemmingen voor een wintersport tijdens Pasen

De ideale wintersportvakantie met Pasen

Pasen is een fantastisch moment om met vrienden of familie van een wintersportvakantie te genieten. De ergste kou van de winter is voorbij, de zon laat zich weer regelmatig zien en op veel hooggelegen wintersportbestemmingen ligt nog een dik pak sneeuw. Het paasweekend is dan ook één van de meest geliefde schoolvakanties onder gezinnen om nog even last minute te skiën. Tijdens een familievakantie in de sneeuw kom je weer even nader tot elkaar, geniet je van de frisse buitenlucht en de prachtige uitzichten. Vind jij het net te lang om voor een lang weekend op en neer te rijden? Bij Sunweb vind je tal van fijne wintersportvakanties met het vliegtuig.

Skiën tijdens de paasvakantie

Tijdens Pasen vier je het lange weekend net zoals thuis, maar dan beter. Kies bijvoorbeeld voor een chalet of appartement in Oostenrijk en start de dag met een zelfgemaakt paasontbijt met alles waar jullie van houden. Of neem je fonduestel mee en geniet na een lange dag skiën tijdens Pasen van de lekkerste hapjes en drankjes. Liever wat meer luxe tijdens je skivakantie? Verblijf dan in een comfortabel hotel tijdens jouw wintersport in het paasweekend. Boek een hotel met verzorging en schuif eerdere malen per dag aan in het restaurant. Of kies voor een hotel met sauna en jacuzzi waarin je na een lange dag op de koude pistes volledig ontspant. Bij Sunweb is je skipas altijd inclusief. Dat is niet alleen makkelijk, maar levert je ook een mooi prijsvoordeel op. Er zijn zo veel redenen om tijdens Pasen op ski-avontuur te gaan! Met wie zoef jij komend paasweekend van de piste af?