Tijdens de schoolvakanties op wintersport?

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Schoolvakantie

Tijdens de schoolvakantie op wintersport

Ontdek de ideale skivakantie voor jouw gezin!

Met schoolgaande kinderen kun je niet zomaar het hele seizoen naar de bergen vertrekken. Gelukkig vallen er drie schoolvakanties in het skiseizoen en heb je nog meer dan genoeg keuze. Kies jij voor de kerstvakantie en vier jij kerst en/of oud & nieuw in de sneeuw? Of ga je liever wat later in het seizoen en kies je voor de voorjaarsvakantie? Sta jij alweer te springen om op de latten te staan en kan je niet wachten om samen met je familie de berg af te suizen? Dan vertrek je toch gewoon met je gezin tijdens de kerstvakantie en vier je kerst en oud & nieuw in de sneeuw. Heb je iets meer geduld en ben jij graag zeker van een dikke laag sneeuw en genieten van langere dagen op de piste? Dan vind jij je ideale skivakantie waarschijnlijk tijdens de voorjaarsvakantie. Voor wie graag volop van de zon profiteert, kun je zelfs met Pasen nog naar de sneeuw! Als je van plan bent om tijdens de schoolvakantie(s) op wintersport te gaan, is het verstandig om op tijd te boeken. Deze vakantieweken zijn drukker dan anders en dat betekent dat de hotels, appartementen en chalets sneller volgeboekt zullen zijn. Kies je voor een de eindeloze en brede pistes in Frankrijk, ga je voor de gezelligheid in Oostenrijk of kies je voor de perfecte combinatie van pistes & pasta in Italië? Wij hebben een ruim aanbod aan mooie hotels, fijne appartementen en sfeervolle chalets! 

Ben je op zoek naar een pakket op maat van jouw gezin; inclusief gratis Nederlandstalige skilessen voor de kids, après-ski en activiteiten op maat en zelfs kinderopvang? Ontdek dan snel onze FamFun skivakanties!


Waarom skiën tijdens de schoolvakantie?

  • Genieten van de sneeuw met de hele familie

  • Nooit verveeld dankzij de vele activiteiten tijdens de schoolvakanties

  • Vier Kerstmis en nieuwjaar op de meest idyllische manier in de sneeuw

  • Volop sneeuw tijdens de voorjaarsakantie en genieten in het zonnetje tijdens Pasen

  • De beste combinatie tussen rustig zelf skiën en samen met je kinderen de bergen afglijden tijdens onze FamFun vakanties!

FamFun

Geniet van een vakantie op maat voor groot én klein tijdens onze FamFun familievakanties!

Kerstmis

Beleef de echte kerstsfeer op wintersport met volop sneeuwplezier en gezelligheid.

Voorjaarsvakantie

Geniet van een dik pak verse sneeuw als je in de voorjaarsvakantie gaat skiën.

Niet gevonden wat je zocht?