Autovakanties

  1. Home
  2. Autovakanties

Autovakanties 2020

Met de auto op vakantie!

Wil je met de auto op vakantie? Dan ben je bij Sunweb aan het juiste adres. Met de autovakanties van Sunweb voel je je vogelvrij en ontdek je op je eigen tempo de mooiste bestemmingen.

Waar gaat de autoreis naartoe? Je hebt de keuze om dichtbij huis te blijven en jouw vakantie in Nederland te vieren of om de grens over te steken naar onze buurlanden België en Duitsland. Ben je op zoek naar autoreizen verder weg? Ook een onvergetelijke roadtrip naar Frankrijk of Oostenrijk behoort tot één van de opties!

Ook in het najaar en de winter stap rijd je zo de mooiste autovakantie tegemoet. De Roompot vakantieparken in Nederland, België en Duitsland zijn het hele jaar door de ideale uitvalsbasis om er een (mid-)weekje er tussenuit te gaan. 

Jouw vakantie begint al vanaf het moment dat je je koffers in de auto hebt ingeladen en de deur achter je dichttrekt. Vanaf dan start het nieuwe avontuur; of dat nu met de hele familie is of gezellig samen met je partner. Jullie gaan hoe dan ook een geweldige ervaring tegemoet.

Ontdek de mooiste autovakanties en ervaar zelf de vrijheid van een autovakantie!

Nieuw bij Sunweb: Roompot Vakanties 

  • Prachtige parken in Nederland, België en Duitsland
  • Van chalet tot watervilla
  • Aan de kust en in het bos
  • Het hele jaar door genieten

Bekijk hier het Roompot aanbod.