Last minute Fuerteventura

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last-minutes
  4. Spanje
  5. Fuerteventura

Last minute Fuerteventura

Zin in een last minute strandvakantie op zonnig Fuerteventura?

Op Fuerteventura vind je prachtige stranden, van goudgeel tot aan stralend wit. Het hele jaar door is het lekker weer op het eiland, maar het is hier nooit te warm! Dit komt omdat er altijd een fijn windje staat. De bekendste badplaatsen van Fuerteventura zijn Corralejo, Jandía Playa en Caleta de Fusta, waar je een fijne vakantie zult beleven.

Fuerteventura is het op één na grootste eiland van de Canarische eilanden. De mooiste stranden liggen in het noorden en in het zuiden vlakbij de plaats Jandía. Een huurauto is een van de populairste manieren om het zonovergoten eiland te ontdekken. Zo zie je alles van het eiland en kom je de mooiste strandjes tegen. Op Fuerteventura kun je voor de sportievelingen onder ons, ook heel goed een watersport beoefenen, zoals surfen Een bezoekje aan Lobos eiland kan ook zeker niet ontbreken! Kortom, tijdens een last minute naar Fuerteventura kom je niets tekort.

Waarom Fuerteventura?

  • Kilometers lange zandstranden
  • Altijd lekker weer, overwinteren mogelijk
  • Surfeiland

Corralejo

Spaans vissersdorpje met prachtige stranden.

Jandía Playa

Gezellig centrum en bounty stranden. 

Caleta de Fusta

Gezellige badplaats waar veel te beleven is. 

Waarom last minute Fuerteventura?

Het hele jaar door lekker weer, prachtige witte stranden en ongerepte natuur. Daarnaast kan je er ook nog goed winkelen, windsurfen en bakken in de zon. Het zonovergoten eiland Fuerteventura heeft het allemaal! Wil jij ook genieten van Fuerteventura en alles zelf ontdekken? Boek dan nu een last minute naar Fuerteventura en profiteer van onze aanbiedingen! Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minute pagina.