Last minute Costa Blanca

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Spanje
  5. Costa Blanca

Last minute Costa Blanca

Kijk jij ook zo uit naareen last minute vakantie aan de Costa Blanca?

De Costa Blanca is een kuststreek die loopt van Torrevieja in het zuiden tot aan Gandia in het noorden. Het is een populaire bestemming voor toeristen, niet zo gek als je weet dat de zon er het hele jaar door schijnt en je er ook geweldig kunt winkelen! De bekendste badplaats is Benidorm waar je van alles kunt doen. Lekker luieren op het strand en slenteren in het oude centrum. Een zonvakantie kan ook worden gecombineerd met een stedentripje naar Alicante.

De Costa Blanca heeft voor ieder wat wils. Er zijn gezellige kleine winkeltjes, authentieke vissershaventjes, historische bezienswaardigheden en fantastische attractieparken. Daarnaast schijnt de zon er het hele jaar door en ook in de winter heeft deze streek nog een aangename temperatuur. Er hangt in alle dorpjes een typisch Spaans sfeertje, waardoor wij je kunnen verzekeren dat je het gevoel hebt dat je op vakantie bent!

Waarom last minute Costa Blanca?

Prachtige zandstranden, schitterende badplaatsen, typische Spaanse sfeer, breed assortiment aan winkels en heel veel zon! Daarnaast kun je ook heerlijk eten in de vele restaurantjes, zoals tapas of verse vis. ’s Avonds slenter je langs de verlichte boulevards of bekijk je de bootjes in de havens. Dit klinkt als een droombestemming! Wil je zelf de Costa Blanca ontdekken? Bekijk dan snel onze last minutes en wie weet lig jij binnenkort aan het strand! Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina.

 

Vind jouw ideale last minute naar Costa Blanca