Last minute Costa de Almería

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last-minutes
  4. Spanje
  5. Costa de Almeria

Last minute Costa de Almería

Onontdekt Costa de Almeria in het echt bewonderen?

Costa de Almeria is één van de meest onontdekte regio’s van Spanje, maar wel een met de meeste zonuren! Het maakt niet uit wanneer je een last minute naar de Costa de Almeria boekt, de kans is groot dat je kunt genieten van heerlijk weer.
Costa de Almeria bezit tal van authentieke en karakteristieke dorpjes en badplaatsen. Hierdoor heeft de streek haar charme goed weten te bewaren. Op de prachtige stranden is het nooit druk, dus je kunt hier maximaal genieten. De bestemming ademt rust en natuur uit. Wist je dat Costa de Almeria de enige plek binnen Europa is waar een woestijn bestaat? De woestijn draagt de naam ‘El desierto de Tabernas’ en was vroeger het podium van vele westernfilms.

Waarom Costa de Almeria?

  • Nationaal park Sierra Nevada
  • Zeer goude tapasrestaurants
  • De provinciestad Almería

Waarom Costa de Almería?

Net als de Costa Blanca en Costa Dorada heeft de Costa de Almeria veel bezienswaardigheden. Als jij een last minute naar de Costa de Almeria boekt, is een bezoekje aan nationaal park Sierra Nevada de moeite waard. Dit prachtige natuurpark bezit, na de Alpen, over het grootste gebergte van Europa. Na een actieve dag kan jij je tegoed doen aan een grote selectie van huisgemaakte tapas. Nieuwsgierig geworden naar onze andere zuidelijke last minutes? Kijk dan eens tussen alle Spaanse last minutes.