Last minute PortugalLast minute Portugal

Bezoek het zonnige land van de port en de fado

Zin in een goedverzorgde vakantie van Sunweb? Boek een last minute Portugal en ga voordelig naar het land van de port en de fado. Mede door de scherpe aanbiedingen, vertrekken steeds meer vakantiegangers richting dit land. Sunweb heeft prachtige accommodaties in de Algarve of Madeira en aan de Costa de Lisboa.

Heb jij zin om te genieten van goedlachse locals, indrukwekkende uitzichten, schitterende badplaatsen en kleurrijke eilanden? En wat dacht je van de wonderschone Algarve en het bloemeneiland Madeira? Of breng eens een bezoekje aan een van de historische steden of schilderachtige dorpjes. Het is allemaal mogelijk tijdens jouw magische tripje naar het zuiden. Boek nu jouw reis en profiteer van de beste aanbiedingen.

Waarom Portugal?

  • Het land van de port en de fado
  • Schitterende badplaatsen en kleurrijke eilanden
  • Historische steden en schilderachtige dorpjes

Algarve

Bezoek de beroemde zandstranden en het fenomenale landschap

Madeira

Geniet van dit bloemeneiland waar het altijd voorjaar is 

Costa de Lisboa

Ontdek het prachtige kustgebied van LissabonWaarom Portugal

Wie zin heeft in een last minute naar Portugal is bij Sunweb aan het juiste adres. Naast Lissabon beschikt Portugal ook over de havenstad Porto, die wereldwijd bekend is om zijn fantastische Portwijnen. Je kunt ook een kijkje nemen in de badplaats Albufeira, waar je geniet tot in de late uurtjes. En wat dacht je van Lissabon? In dit gebied vind je een overvloed aan cultuur en historische monumenten. Liever een last minute naar een andere bestemming? Neem dan een kijkje op onze algemene last minutes pagina.