Last minute Algarve

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Portugal
  5. Algarve

Last minute Algarve

Kom jij een van de mooiste stranden ter wereld bewonderen?

Een leuke vakantie begint aan de Algarve. Deze prachtige streek heeft een uniek karakter en is adembenemend mooi. Iets anders dan Madeira en Costa de Lisboa. De regio heeft veel idyllische vissersdorpjes en prachtige badplaatsen.

Niet alleen zonliefhebbers gaan graag naar deze streek, ook golfers slaan hier graag een balletje op één van de vele golfbanen. Als je bij Sunweb een last minute boekt naar de Algarve weet je zeker dat je een bijzondere vakantie tegemoet gaat.
Een van de drukst bezochte badplaatsen is Albufeira. Deze plek heeft een uitgaansstrip, bijzonder veel eet- en drink gelegenheden en prachtige pleinen. Als je op zoek bent naar een iets kleinere plek is Carvoeiro de moeite waard. Dit geliefde vissersdorpje ligt op 36 km afstand van bruisend Albufeira en heeft een romantisch en betoverend karakter.

Bekijk hier alle last minutes naar de Algarve!

Waarom de Algarve?

Een last minute naar de Algarve brengt je naar een van de mooiste stranden van de wereld, namelijk: Praia Marinha. Dit strand ligt tussen Carvoeiro en Armação de Pêra. Daar aangekomen word je omringd door grote kliffen. Tel daar een helder blauwe zee bij op en je weet dat je dit niet mag missen. Wil jij de andere bestemmingen binnen Portugal ook bekijken? Kijk dan eens op onze algemene Portugal last minutes pagina.