Zonvakanties
 • Home
 • Zoek en boek
Wintersport
 • Home
 • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

Last minute Madeira

 1. Home
 2. Vakantie
 3. Last minutes
 4. Portugal
 5. Madeira

Last minute Madeira

Zin om het eiland Madeira last minute te bezoeken?

Anders dan de Algarve enCosta de Lisboa ligt op ongeveer 700 km afstand van de westkust van Afrika in de Atlantische Oceaan het Portugese en vulkanische bloemeneiland Madeira. Het eiland met het eeuwige voorjaar leent zich uitstekend voor een ontspannen vakantie. Last minute op vakantie naar Madeira is dan ook het gehele jaar door aan te raden!
Het unieke eiland bestaat uit ruige kliffen en betoverende natuur met veel bijzondere wandelpaden waar veel actievelingen en natuurliefhebbers op afkomen. Ook de wonderschone flora en fauna, het tropische woud en indrukwekkende Risco-watervallen zorgen ervoor dat veel vakantiegangers graag terugkeren. Rond de kustlijn van dit eiland vind je een prachtige onderwaterwereld waar veel duikers op afkomen. Gek op walvissen en dolfijnen? Die zwemmen hier in grote getalen rond. Vele mensen gingen je al voor, want een last minute naar Madeira is het waard.

Waarom Madeira?

 • Prachtig bloemeneiland              
 • Het eiland met het eeuwige voorjaar
 • Ruige kliffen en een betoverend binnenland

Waarom Madeira?

Madeira heeft veel mooie plekken. De hoofdstad Funchal bezit bijzondere kabelbanen, welke een schitterend uitzicht bieden. Als je kiest voor een reis naar Madeira is het plaatsje Rabacal een aanrader. Hier vind je 25 waterbronnen die je tijdens een sprookjesachtige wandeling passeert. Een last minute naar Madeira is een reis waar nog lang over gesproken zal worden. Nog meer prachtige Portugese plekken ontdekken? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.