Last minute Costa de Lisboa

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minutes
  4. Portugal
  5. Costa de Lisboa

Last minute Costa de Lisboa

Op zoek naar een fijne vakantie in de prachtige streek Costa de Lisboa?

Costa de Lisboa is de kuststreek in de omgeving van Lissabon waar je een heerlijke strandvakantie zult beleven. De bestemming heeft veel strandjes, bruisende stadjes, en veel historie. De badplaatsen Estoril en Cascais zijn de populairste locaties om van een strandvakantie te genieten!
Lissabon ligt in de streek Costa de Lisboa, waardoor je vanuit bijna iedere badplaats een tripje kan maken naar de hoofdstad van Portugal. Het is daarom ook de perfecte combinatie tussen een strandvakantie en een stedentrip! Daarnaast heeft de Costa de Lisboa ook prachtige onontdekte strandjes die je kunt ontdekken met een huurauto. Rij gewoon wat rond langs de kustlijn, en je zult de mooiste strandjes vinden. Met een last minute naar de Costa de Lisboa ben je verzekerd van een fijne vakantie!

Waarom Costa de Lisboa

  • Combinatie cultuur & zon, zee, strand
  • Authentieke dorpjes
  • Prachtige stranden

Estoril

Gezellig centrum en kindvriendelijke stranden

Cascais

Rustige badplaats met veel cultuur en gezellige terrasjes

Sesimbra

Authentieke badplaats met een typisch Portugees sfeertje

Waarom Costa de Lisboa?

Costa de Lisboa heeft prachtige stranden en idyllische dorpjes waar je heerlijk de verse vis kunt eten die die dag zelf aan land is gebracht. Daarnaast kan je het prima combineren met een stedentripje naar Lissabon. Wil jij alles zelf ontdekken in Portugal? Boek dan nu een last minute naar Portugal bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina.